Zvezda - Ko se to uplašio Čovića?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.09.2015.
19:19
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Potencijalna kandidatura Nebojše Čovića za novog predsednika Crvene zvezde izazvala je, za sada, najviše reakcija u javnosti.

BETA/BETAPHOTO/KK CRVENA ZVEZDA/DS
BETA/BETAPHOTO/KK CRVENA ZVEZDA/DS

Povezane vesti

Podsetimo, Upravni odbor Crvene zvezde raspisao je predsedničke izbore za 11. i 12. oktobar, ali iz aktuelnog rukovodstva priznaju da su tu odluku nerado doneli, kao i da je ne bi ni donosili, da nije bilo izričitog zahteva od strane navijača.

Takođe, govoreći na tu temu, generalni direktor u ostavci Zvezdan Terzić je javno izrazio strahovanje da bi neko novi možda mogao i da ''upropasti'' ovaj aktuelni uzlet crveno-belih u domaćem šampionatu.

A imajući u vidu nedavne oštre izjave Terzića o Čoviću, utisak je da se i ova njegova strahovanja odnose na mogući dolazak Čovića na predsedničku funkciju, umesto Svetozara Mijailovića.

Čović, s druge strane, još uvek nije definitivno potvrdio da će se kandidovati, ali danas je u izjavi ''Tanjugu'' priznao da ga negativna kampanja prema njemu, koju primećuje u poslednje vreme, motiviše da ''izađe na crtu'' onima koji se plaše njegovog dolaska na čelo Zvezde.

''Te kampanje traju dosta dugo da se ja pitam odakle toliki strah od mog evenutalnog kandidovanja. To već ne razumem, o čemu se zapravo radi, šta neke ljudi muči.

Svako ko iskreno voli Zvezdu, ne treba da se plaši promena, ukoliko nije učestvovao i doprinosio ovakvom stanju u Fudbalskom klubu. Sve drugo je maliciozno širenje neistina i izazivanje dalje nestabilnosti kluba",
poručio je Čović.

Ali, Čović promećuje da ga se ne plaše samo u aktuelnom rukovodstvu Zvezde, već i u Humskoj, što je zaključio na osnovu jednog transparenta navijača Partizana na subotnjem ''večitom derbiju''.

''Kada me navijači Partizana 'prozivaju' kao na prošlom derbiju trošeći na mene onoliki transparent, znači da vredim, da znam i da me se plaše'', zaključio je Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 17.09.2015
19:31

Mozda je bilo i onih koji su bili placeni da to drze, ali u pozadini je iskljucivo dobra namera i zelja da i njihov klub vode prave legende, a ne kameleoni i prevari skloni mufljuzi, nije to uvek lako shvatiti...