Zvezda - Ko se nameće i koji je idealan sastav za BATE?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.09.2017.
11:36
Izvor: Sportske.net

Ima li ikakvih dilema kada je u pitanju startna postava Zvezde za meč sa BATE Borisovim u četvrtak?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Dugo je Zvezda čekala na nastup u Ligi Evrope, predugo čak, ali od četvrtka će imati prilike da sve nadoknadi i možda ove sezone napravi i mnogo veći iskorak nego što se očekivalo.

Prvi rival u Grupi H Lige Evrope biće joj beloruski BATE Borisov, utakmica je na programu u četvrtak od 21 čas na ''Rajku Mitiću'', a ono u šta ne treba sumnjati, to je da Beloruse čeka ''paklena'' atmosfera i da će tribine biti krcate.

Zvezdi bi mnogo značio trijumf u ovom meču, uhvatila bi snažan zamah ka plasmanu u nokaut fazu takmičenja, što već sada, a posle sjajnih igara u kvalifikacijama, navijači crveno-belih potajno priželjkuju.

A dok iščekujemo pomenutu utakmicu, prilika je i za prognozu startne postave Crvene zvezde na premijeri u Ligi Evrope.

Juče je u Ivanjici šef struke Vladan Milojević odmarao dvojicu najboljih, Ričmonda Boaćija i Gelora Kangu i ono što je sasvim sigurno, to je da se njih dvojica vraćaju u startnu postavu.

To znači da će se, u odnosu na jučerašnju utakmicu protiv Javor Matisa, na klupu najverovatnije preseliti Brazilac Rikardinjo i Aleksandar Pešić, a sve ostalo bi trebalo da bude isto.

Dakle:

Borjan,
Stojković, Le Talek, Savić, Rodić,
Donald, Krstičić,
Srnić, Kanga, Radonjić,
Boaći.

Ipak, Rikardinjo počinje sve ozbiljnije da se nameće, očigledno mu je prijala ova pauza, što je i potvrdio jučerašnjim fenomenalnim golom u Ivanjici. Jasno je da se ponovo približava startnoj postavi, ali teško je očekivati da se menja tim koji je izneo najteže utakmice u kvalifikacijama na svojim plećima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BaneeeX
Sunday, 10.09.2017
16:58

Grupa uopste nije tako prejaka kako je vi svi prikazujete. Keln je u fazi raspada, gaze ih svi redom, imaju gol razl u ligi 1-7=0 bodova. Sa bateom smo egal, i tu ce se voditi bitka za 2 mesto. Arsenal, oni jesu losi za njihove uslove, ali su za nas i dalje prejaki, mada nije iskljuceno da ih iznenadimo.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 10.09.2017
14:13

U Zvezdi se svaki igrac namece gledacemo Zvezdino evropsko prolece.

avatar
gosfkcz
Sunday, 10.09.2017
13:02

Jeste dao prelep gol (Rikardinjo) i jeste on dobar igrac ali jos je to mlako kada je duel igra u pitanju bilo da cuva loptu ili pokusava da je uzme. Ova ekip je stigla tu gde jeste zato sto je fajterska, mora i on malo vise zara i energije da pokaze, mora to da prsti od startova, remplovanja, sprinteva.

avatar
Sunday, 10.09.2017
14:22

Komentar ti je skroz na mestu.

avatar
Ivan Stojanovic Zekica
Monday, 11.09.2017
07:51

U pravu si, to i mene nervira.Nekako nije srčan, ali ako pogledaš klipove dok je igraovu šerifu isto je to. Tako da mislim da bolje od toga ne moze.

avatar
Subjektivnobjektivan
Sunday, 10.09.2017
12:31

Samo bez poletanja i nerealnih ocekivanja, da ne bi doslo do razocarenja. Crvena Zvezda je u potpunosti zasluzila podrsku, koju ce svakako i dobiti, ali treba ostati na zemlji i nikako ne stvarati bespotreban pritisak i pretvarati eventualno ispadanje iz grupne faze Lige Evrope u neuspeh. Veliki uspeh je sto cemo imati priliku da gledamo 6 meceva u Evropi ove jeseni i toga svi moramo biti svesni. Pozdrav

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 10.09.2017
16:19

Sve potpisujem.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 10.09.2017
12:06

Samo nzm cemu ovolika euforija , plasirali smo se i treba da uzivamo a ne da se stvara slika da nam imperativ izlaz iz jedne jako teske grupe

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 10.09.2017
15:10

Bravo za razmisljanje. Mi smo u jednoj od najjacih grupa i svakako nismo ni blizu toga da budemo favoriti za prolaz dalje. Treba da se uziva u trenutku . Treba da se izmerimo sa ekipama iz EPL i Bundeslige,Bate je tu negde,naseg ranga i kvaliteta. Pokusati osvojiti sto veci broj bodova i pokazati se u najboljem mogucem svetlu. Afirmisati igrace i to je to. Ako prodjemo to je ravno senzaciji,ako ispadnemo,nista,to bi trebalo biti ocekivano.

avatar
Mangup033
Sunday, 10.09.2017
12:05

Mora Milic tu da igra, osim ako nije povredjen. Kakav crni Radonjic u startnoj postavi, nema nista od toga. I ja bi voleo da se pocne sa dva spica, pa puklo kud puklo.

avatar
Dragan Red Devil
Sunday, 10.09.2017
15:08

Ne mangupiraj se