Zvezda - Ko odlazi, a ko dolazi?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 25.06.2015.
09:12
Izvor: Sportske.net

Prelazni rok se lagano zahuktava u crveno-belom klubu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Rukovodstvo Crvene zvezde na završetku priprema u Sloveniji aktivno radi kako bi treneru Božoviću što pre obezbedilo pojačanja za novu sezonu.

Crvena zvezda već 02. jula igra prvi meč u evropskom pohodu, a Grof BOžović želi da ima kostur tima koji će nadograditi za naredne izazove i zvanični početak sezone.

Mnogo je imena u opticaju kao nova pojačanja Crvene zvezde, od domaćih su tu dobro poznati Ivanić, Gaćinović i Srnić, ali uveliko se spekuliše i sa onima koji bi mogli da odu.

Prvi na listi je Vukašin Jovanović koga želi ruski Spartak, za Grujića se interesuju Udineze, Porto i još nekoliko klubova, a najveći biser Predrag Rajković privukao je interesovanje velikog Milana.

Zvezda je jasno poručila da se neće odricati svojih bisera, učiniće sve da pomenute mladiće zadrži u Beogradu makar još jednu godinu.

Onaj koji bi prvi mogao da digne sidro jeste iskusni golman Damir Kahriman.

On je dobio ponudu francuske Bastije, zbog odmora zlatnih Orlića bi mogao da dobije priliku na dvomeču protiv Kairata nakon čega bi već mogla da usledi selidba u Francusku.

Govoreći o dolascima, prva želja je Luis Ibanjez po koga je išao i sam Terzić u Zagreb, o tome ste čitali OVDE.

Kada je u pitanju napadački deo tima, ekipu bi mogao da napusti i Parker. On se jeste vratio nakon propalog prelaska u ruski Rubin, ali leto bi moglo da donese nove mogućnosti.

Rešenje u napadačkoj liniji je Zvezdi ponuđeno iz Anderlehta, javlja Sport. U pitanju je napadač Samuel Armenteros koji je prošle sezone provodio na pozajmicama u Fejnordu i Viljemu. Trener Božović proučava i skenira ovog igrača, a poslednju reč imaće klub iz Brisela. Inače, Armenteros je Šveđanin kubanskog porekla, u pitanju je paklen igrač, nije se proslavio u Fejenordu, ali je u Viljemu ove sezone postigao 11 golova i odigrao sjajno.

Još jedan napadački orijentisan igrač koji je na meti crveno-belih je Brazilac Silvinjo.

Crvena zvezda je poslala ponudu za igrača koji je viđen kao direktna zamena za Darka Lazovića na desnoj strani terena. Ovaj fudbaler Kricijume koju trenira Rambo Petković upravo je preporučen od strane srpske legende i rasplet u vezi njegovog potencijalnog angažmana se očekuje tokom vikenda.

Obzirom na neizvesnost u vezi sa angažovanjem domaćih bisera Ivanića, Gaćinovića i Srnića koji gledaju ka inostranstvu, Sport javlja da je pod Zvezdinom lupom još jedan Brazilac o kome će tek biti reči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 25.06.2015
13:31

RajkovicnPetkovic, Pavicevic , Rendulic , IbanjeznGrujic , Kovacevic ( ako je jos tu )nGacinovic , Ristic , Silvinjon Jovic

avatar
Thursday, 25.06.2015
12:07

od kojih para samo da mi je znati exexexexe :D?

avatar
Marko Djordjevic 035
Thursday, 25.06.2015
12:17

Kako ono vi kazete, poplave, porez i tako to, heheheheh ? :D

avatar
Thursday, 25.06.2015
12:53

exexexe da zaboravio sam na to :D mada te pare idu za KK FMP

avatar
ujka Vanja
Thursday, 25.06.2015
12:25

To i mene zanima,prodali Onjila za 400 hiljada,Javoru treba da plate deo tog kolaca,a jure reprezentativce orlica Gacinovica i Srnica cija vrednost nije manja od 800 hiljada evra.

avatar
mibo$$$.
Thursday, 25.06.2015
10:11

Truć truć bla,bla smesna pojačanja....Ako su želeli da uradimo nešto onda je liga uefa prioritet...Od ove sezone veća je kinta u ovom takmičenju i plus reklama za mlade igrače....Titula je mazanje očiju,ja sa za opciju zvezde u evro takmicenju..

avatar
Toni Kroos
Thursday, 25.06.2015
09:28

Ako 70% od ovoga bude realizovano,Zvezda bi mogla da ima dobar tim.. Kahrimanu je cena,po transfermarketu,500.000e a Parkeru 400.000.. Da za obojicu izvucemo,ukupno,500.000 i da probamo da utrapimo Andjelka kinezima za nekih 250.000e... Ukoliko stigne i neka visemilionska ponuda za Rajkovica sa opcijom da ostane u klubu na pozajmicu jos jednu sezonu,kao sto bi moglo da se desi sa Grujicem koga hoce Porto,Ibanjez,Gacinovic,Srnic i Silvinjo bi bili realne opcije..

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 25.06.2015
19:36

Prosle sezone Vojvodina je odbila 1.2 miliona € za Gacinovica, ne verujem da će ove sezone tražiti manje od 1.5 milliona, da li ti misliš da je realno da Zvezda isplati za igrača te pare, Srnića traže grčki klubovi, Ivanić je navijač Partizana i koliko sam obavešten ili Partizan ili inostranstvo, mada tu je sve moguće, menadžeri su čudo...