Zvezda - Ko dolazi da zameni ''Džonija''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.12.2014.
21:22
Izvor: Sportske.net

Po završetku prvog dela sezone izgledalo je da je ta dilema već rešena, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Kao što je već poznato, u Crvenoj zvezdi više ne računaju na doskorašnjeg kapitena i levog beka Nikolu Mijailovića, pa je ove zime neophodno pronaći adekvatnu zamenu na toj poziciji.

Činilo se nedavno da će to biti Dušan Anđelković, iskusni fudbaler, koji bi se, poput Aleksandra Lukovića, vratio na Marakanu posle nekoliko godina u inostranstvu, ali kako vreme prolazi, o toj opciji se sve manje govori.

U međuvremenu, ''Novosti'' prenose da bi i nekadašnji fudbaler OFK Beograda Milan Rodić mogao da stigne u Crvenu zvezdu iz ruskog Zenita gde se još uvek nije izborio za pravu priliku posle odlaska sa Karaburme.

Podsetimo, do sada je zvanično predstavljen samo Miloš Cvetković iz Napretka, koji igra na poziciji desnog beka, ali nije jasno šta se čeka sa promocijom Lukovića, koji je, kako je najavljivano, takođe sve dogovorio oko povratka na stadion ''Rajko Mitić''.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN4
Wednesday, 24.12.2014
22:46

Luković izgleda čeka ponudu iz inostranstva, a reče Terza da neće pozajmljenje igrače, izgleda da će ipak Crvena zvezda biti filijala Zenitu.