Zvezda – Ko će naslediti Mikijevu kapitensku traku?

Autor: Miloš Marković
petak 15.08.2014.
10:38
Izvor: Sportske.net

Nenad Milijaš za 180 minuta u dresu Crvene zvezde napušta klub i Srbiju, pitanje koje se nameće je ko će naslediti njegovu kapitensku traku.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iskusni kapiten Crvene zvezde postigao je dogovor sa turskom Manisom u koju će se preseliti nakon utakmica sa Jagodinom i Vojvodinom.

U ovim derbi mečevima Zvezdi će pomoć Nenada Milijaša biti od velikog značaja, Lalatović ističe da kapitena želi da isprati sa šest bodova iz pomenutih mečeva.

Odlazak Nenada Milijaša ostaviće upražnjeno mesto kapitena, trener Nenad Lalatović još uvek nije doneo konačnu odluku po tom pitanju. Vodiće se starešinstvom, ali i drugim kriterijumima.

„Nisam još odlučio ko će poneti kapitensku traku. Postoje kriterijumi i po godinama, na prvom mestu je Savo Pavićević, dok po stažu u klubu vodi darko Lazović. Iz prikrajka se ovoj velikoj počasti nadaju Nikola Mijatović i Aleksandar Kovačević.“

„Ima vremena da sve dobro izvagamo i ova tema će biti aktuelna za dve nedelje, kada Milijaš zvanično i ode iz kluba.“, rekao je 'Sportu' Nenad Lalatović dodavši da će se o svojoj odluci konsultovati i sa rukovodstvom kluba.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke