Zvezda - Ko će Lalatoviću nedostajati u Sloveniji?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.01.2015.
11:07
Izvor: Sportske.net

Iako je još pre okupljanja ekipe na početku priprema, uprava Zvezde obavila veliki deo posla po pitanju pojačanja, trener Nenad Lalatović i dalje nema jasnu sluku na koga će moći da računa na proleće.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljek putuju u Sloveniju, gde će u Termama Čatež obaviti glavni deo priprema za prolećni deo prvenstva, ali trener Nenad Lalatović neće imati na raspolaganju sve igrače koje je želeo.

Nekoliko pojačanja je već stiglo na Marakanu, tu je i Nigerijac Gbolahan Salami, ali se sa njegovim klubom i dalje pregovara, pa je jasno da njega u Sloveniji neće biti.

Takođe, iskomplikovala se i situacija sa Radetom Krunićem, koji je imao ogromnu želju da dođe u Zvezdu, iako ima predugovor sa Veronom. Takođe, i trener Lalatović je želeo njega u svom timu, ali mu ova želja očigledno neće biti ispunjena.

Ostaje još da se vidi kako će se završiti pregovori sa Vladimirom Jovovićem, koji bi mogao naknadno da se priključi crveno-belima u Sloveniji.

S druge strane, šef struke crveno-belih će u Terme Čatež povesti Darka Lazića, Bogdana Planića i Aleksandra Kovačevića, ali su oni i dalje bliži odlasku nego ostanku u Zvezdi.

Sve u svemu, i pored velikog obavljenog posla u prelaznom roku, Zvezda će i ove zime najverovatnije biti u letošnjoj situaciji, kada se (pre)dugo čekalo na definitivno kompletiranje ekipe...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke