Zvezda - "Klinci" ipak moraju na pozajmice!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.08.2014.
19:26
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije dobio je "zeleno svetlo" za registraciju pojačanja a u istom trenutku na "Marakani" su promenili ploču kada je politika pružanja šanse mlađim igračima u pitanju.

Beta/FKCrvenaZvezda/Starsportphoto/Srđan Stevanović
Beta/FKCrvenaZvezda/Starsportphoto/Srđan Stevanović

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda reprogramirao je dugovanja prema bivšim igračima pred duel sa Vojvodinom čime je šampionu Srbije ukinuta zabrana registracija novih igrača.

U tekućoj nedelji Nenad Lalatović moraće da odluči na koje igrače će računati u jesenjem delu sezone a koji će se oprostiti od rada sa prvim timom.

Tokom prethodnih nedelja mnogo se govorilo na temu mladih igrača koji predstavljaju budućnost kluba sa "Marakane" ali se čini da se na omladince, ne računajući Luku Jovića, trenutno ne računa ozbiljno.

Zapravo, biće onako kako je Lalatović ranije zamislio. Mladi igrači moraće na pozajmice ili će igrati na dvojnu registraciju što će im omogućiti preko potrebne minute u takmičarskom ritmu.

"Marakanu" su već napustili golman Manojlović (Sopot), Ahčin (Mladost Lučani), Marinković (Sinđelić) a njihovim stopama će i Karaklajić, Jokić, Grujić i, po svoj prilici, talentovani štoper Vukašin Jovanović.


Omladinski reprezentativac će morati na pozajmicu zbog činjenice da je ugovor potpisan sa još jednim štoperom pa je konkurencija u zadnjoj liniji prevelika.

Sve u svemu, do 31. avgusta Nenad Lalatović mora da donese odluku o tome koja 22-ojica igrača ostaju u pri prvom timu a ko će se za mesto u Zvezdi boriti u dresu nekog drugog kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke