Zvezda - Kakve rokade donosi januar?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.11.2014.
11:08
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije nastoji da se u maju 2015. godine titula ponovo slavi na "Marakani" ali će za to biti neophodna pojačanja jer igrački kadar kojim trenutno raspolaže Nenad Lalatović sigurno neće biti u mogućnosti da održi korak za znatno jačim Part

BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Starsportphoto/Srdjan Stevanovic/DS
BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Starsportphoto/Srdjan Stevanovic/DS

Povezane vesti

U tu svrhu već se planiraju pojačanja a fokus će biti na navalnom redu pošto su Đorđe Despotović, Đorđe Rakić i Luka Jović na 13 takmičarskih utakmica u tekućoj sezoni zajedno postigli 5 pogodaka!

Kao potencijalna pojačanja pominju se Miloš Trifunović (30) i Nikola Žigić (34), s tim što je sa Trifunovićem već uspostavljen kontakt a povratak Nikole Žigića više deluje kao lepa želja.

"Voleo bih da se vratim, pošto sam iznenada otišao pre četiri godine. Imao sam kontakte sa čelnicima Zvezde, ali je za sada sve daleko od eventualnog sklapanja posla" izjavio je Trifunović za "Sport".

Letošnja želja Nenada Lalatovića, sada fudbaler Genka Aleksandar Čavrić, više nije dostupan ali u OFK Beogradu postoje interesantni mladi igrači koji bi mogli da se nađu na meti kluba iz Ljutice Bogdana.

Kada je u pitanju defanzivna linija tima, moguće je da će, u slučaju ozvaničenja saradnje sa Aleksandrom Lukovićem, klub napustiti Savo Pavićević.

Već je bilo reči da crnogorskog internacionalca želi Slaviša Stojanović koji sa Lirsom vodi grčevitu borbu za opstanak u belgijskoj ligi i kome su iskusni igrači poput Pavićevića preko potrebni.

Crnogorski reprezentativac sa Zvezdom ima ugovor do juna 2015. godine pa postoji verovatnoća da će mu klub izaći u susret i dozvoliti mu da ode šest meseci ranije ukoliko se igrač dogovori sa Lirsom.

Do kraja jesenjeg dela sezone ostala su još 3 takmičarska kola a kada usledi pauza u šampionatu verujemo da će i broj imena koja će biti dovedena u vezu sa Crvenom zvezdom biti znatno veći.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Wednesday, 12.11.2014
16:02

Nije problem ako Savo ode, imamo Jovanovica i Stojanovica... A da nam treba Trifunovic, vala treba... Ali isto tako treba se potruditi sto pre utopiti onog neznalicu fudbala Despotovica... Treba se pozabaviti veznim redom. Lazovic nam je mozda jedan od najboljih igraca pa treba jos do kraja sezone da ostane, mada, vidi se da covek nema vise zelju da igra, smorio se kod nas. Ne znam zasto ga pre nisu prodali kad je trebalo... Katai je smesan... Treba dati sansu nekim klincima poput Jokica i Grujica...i naravno, vecu minutazu za Ristica... Sve u svemu, jako smo losi i mislim da ce nas Lalatovic ubiti sa ovom njegovom taktikom sa jednim napadacem... Izgleda da covek nije video da smo jedan od najneefikasnihjih klubova nase lige, a i dalje forsira foramciju gde rade samo nabacaji na jadnog i usamljenog napdaca... Ne vidim logiku...

avatar
Dja Djedje92
Wednesday, 12.11.2014
14:10

pitam se da li je moguce dovesti nekog napadaca i dati mu takav ugovor da naprimer uz 15.000e mesecno dobije i odredjenu sumu na kraju sezone ukoliko postigne vise od neke zadate cifre golova/asistencija time bi se i sam igrac trudio vise..ako je to moglo u vreme tirketa i mose marjanovica zasto ne bi moglo i sada

avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 12.11.2014
16:48

15.000e mesecno? PA taj bi morao da postigne samo za tu platu preko 20 golova..

avatar
Homer J.Simpson
Wednesday, 12.11.2014
13:09

Ovaj nesrecni Lukovic nigde ne moze da igra,pa ajde u Zvezdu sad kad nema gde.....
Kad nam je bio potreban,on nije hteo,vise puta tako........
Lose je to sto ce Lukovic da zarobi novac svojom platom,ja to gledam u smislu,evo jos jednog igraca na platnom spisku......Dobra stvar je sto cemo uzeti bar neki novac ako PAvicevic ode,ali moje misljenje je da nam Lukovic ovakav kakav je,za ovakvu nasu ligu ni malo ne treba.....A sto se tice PAvicevica,odlican je kod nas,ali ako mozemo da uzmemo neke pare,onda moramo tako,svaki evro je preko potreban.....
Treba oterati Katajia,pre svega,Bosancic je malo ,premalo pokazao,mada je sad malo bolji nego na pocetku....
Pola ovog tima nema kvalitet,nama treba napadac kojem ne treba citava vecnost da da gol,ali nam i treba pojacanje u vezi,fali Milijas.......

avatar
Branislav
Wednesday, 12.11.2014
16:05

Mi na toj poziciji gde Lukovic igra imamo igrace na koje mozemo da zaradimo... Mali Jovanovic i Stojanovic su kvalitetni igraci... Na mestu Bosancica, pre bi stavio malog Ristica, a kao alternativu Jokica, napred umesto Katajia, mali Grujic....pa kad izgubimo, mozemo da kazemo da smo izgubili zato sto su klinci igrali, ali probali smo...mozemo i zaraditi...a ovako, kao iskusni igraju i svi nas samaraju kako stignu.

avatar
ddr16
Wednesday, 12.11.2014
17:21

kako grujica umesto karajia kad je grujic zadnji vezni,a ovaj krilo?
kad i gde si gledao stojanovica pa mislis da bi mogao da igra super ligu?
tako smo pricali i za jovica da je falkao pa kad je dobio sansu nema ga nigde i onda ga kritikujemo,a stojanovic i jovanovic su stoperi,svaka njihova greska je gol sansa,dzabe cemo upropastiti tu decu ako ih tek tako pustimo na teren,oni treba da se razvijaju pored iskusnijih igraca i od njih da uce,ne mozes izbaciti 11 klinaca na teren i da ocekuje da se zna ko sta radi,nisu klinci problem nego ti iskusniji koji imaju kvalitet za donji srem,a ne za zvezdu,despot ne zna loptu da primi,sta on da nauci jovica? ili bosancic grujica i ristica? nama treba 3,4 iskusnija igraca koja prave razliku kao nine,milijas,mrdja i onda ova deca ce igrati bolje pored njih,a ne da se ristic vraca na nasu polovinu svaka dva minuta jer boske gubi lopte na centru po 10x na svakoj utakmici

avatar
Wednesday, 12.11.2014
12:56

1) "srpski Falkao" prepumpana prica , bez potrebe
2) odakle pare za bilo sta ?

avatar
Ako cemo realno
Wednesday, 12.11.2014
12:51

Au kad bi Zigara dosao, to bi bilo kraj price :)

avatar
zvezdabre
Wednesday, 12.11.2014
13:27

20 golova u drugom delu sezone :)

avatar
Homer J.Simpson
Wednesday, 12.11.2014
22:44

i to samo nogama,bez glave:)

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 12.11.2014
18:16