Zvezda - Kahriman odlazi, da li je ovo njegov novi klub?

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.12.2016.
09:33
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Među igračima koji će najverovatnije napustiti Crvenu zvezdu ove zime nalazi se i Damir Kahriman, na koga trener Miodrag Božović već mesecima ne računa.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prošle sezone standardni golman Zvezde, baš kao i u uvodnom delu tekuće sezone, tokom jeseni je sklonjen iz tima, posle nezadovoljavajućih partija na evropskoj sceni.

Priliku je iznenada dobio mladi Filip Manojlović, koji je vraćen sa pozajmice iz Bačke i tu priliku je i iskoristio na najbolji mogući način, dok je mesto na klupi bilo rezervisano za Nemanju Supića.

Kahrimanu je ostalo da čeka kraj prvog dela sezone i start zimske pijace, kako bi pokušao da pronađe novu sredinu.

A, kako prenosi ''Žurnal'', izgleda da je na dobrom putu da to i ostvari.

Pomenuti izvor navodi da je za njegove usluge zainteresovan švajcarski Cirih, koji je sada drugoligaš, ali sa velikim ambicijama i šansama za povratak u elitu, imajući u vidu da je trenutno ubedljivo na prvom mestu u pomenutom rangu takmičenja, sa dvanaest bodova više od Ksamaksa posle 18 odigranih kola.

Mrežu Ciriha za sada čuva veteran Andris Vanins, 36-godišnji letonski internacionalac, a alternativa mu je 21-godišnji Novem Bauman. Ukoliko realizuje transfer, Kahriman bi se sa njima borio za mesto u timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZubA
Tuesday, 20.12.2016
11:52

Srecno Kahrimane. I jos uvek mislim da si doziveo veliku nepravdu. A to sto je Grof izmisljao u tim utakmicama toplu vodu nikom nista. On je kriv sto evrope nema.

avatar
Filip MUFC
Tuesday, 20.12.2016
12:44

Pa pazi, da je nepravda, jeste, jer nije morao da sedi celu polusezonu.Trebao je mesec,dva da ne igra, da shvati da nije nezamenljiv na golu.Previše se on opustio...

avatar
ZubA
Tuesday, 20.12.2016
14:34

Jeste, ali preterano je ovo bilo. Mogao je da brani i da ode za neke pare. Ovako ce sigurno da raskine ugovor i ode za dz.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 20.12.2016
13:56

To sto prima loptu kroz ruke sa 25 metara lagan sut to nista,od one utakmice se pogubio skroz i dobro je sto je data sansa Manjlovicu