Zvezda - Još pobeda nad učesnikom LŠ i odbrana titule može da počne...

Autor: Darko Mitrović
subota 14.02.2015.
11:07
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju pripreme u Antaliji, a kad su u pitanju kontrolne utakmice, poslastica je zakazana za danas, kada će šampion Srbije izaći na megdan učesniku Lige šampiona, ekipi BATE Borisova.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Ako se izuzmu povrede zimskih pojačanja, Aleksandra Lukovića i Saše Stojanovića, u Zvezdi mogu da budu zadovoljni učinkom na aktuelnim zimskim pripremama.

Razlog za zadovoljstvo su, svakako, odlični rezultati u pripremnim mečevima, kako u Sloveniji, tako i u turskoj Antaliji, gde su crveno-beli imali i mnogo jače provere.

Pobede nad ruskim premijerligašima, prvo nad Rubinom iz Kazanja, a zatim i Mordovijom, daju ozbiljan nagoveštaj da je trener Nenad Lalatović već ''složio mozaik'' za prolećni deo sezone i da bi Zvezda na proleće mogla da bude mnogo sigurnija nego što je to bio slučaj jesenas.

Ipak, da li je zaista sve za pohvalu, potvrdiće današnji duel sa BATE Borisovim, beloruskim prvakom i učesnikom Lige šampiona u prvom delu aktuelne sezone.

Jedan od strelaca u jučerašnjoj pobedi nad Sarbrikenom, Aleksandar Katai, veruje da će Zvezda na najbolji način završiti pripreme u Antaliji - pobedom i nad Belorusima.

''Nadam se da ćemo savladati i BATE Borisov, a onda sledi povratak u Beograd, gde ćemo spremno dočekati početak prolećne polusezone.

Zadovoljan sam i mojom igrom, naročito zbog gola protiv Sarbrikena. U drugom poluvremenu smo odigrali bolje nego u prvom delu, a pad koji se dogodio u završnici, kada smo primili gol, rezultat je umora'',
izjavio je Katai.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 14.02.2015
12:41

Odbrana pehara a ne titule jer titulu ne mozete da branite. Titulu vec sedam godina u nizu osvaja Partizan kao sto ce i osmu, ko ne veruje neka pogleda ko je igrao kv za LS u tih sedam godina. Evropa nije Srbija, nema lazi nema prevare. Ko zna pravila zna da samo prvak Srbije ide u kv za LS a ne drugoplasirani.

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 14.02.2015
14:18

Samo 7 ? Zar nije 777 ? Je l' ste osvojili neku LS, neko Svetsko Prvenstvo u tom tvom izmisljenom svetu u kom zivis ? :)

avatar
LoleRava
Saturday, 14.02.2015
17:58

kaze covek priznao bernabeu :D ,koliko je njemu dobro a :D,reci brate!

avatar
C. Zvezda je Srbija
Saturday, 14.02.2015
17:27

Bili ljudi kod njega na rucku i sve priznali, ah, ha, ah, ha, ha, ha, to je to. Zivela nasa Zvezda i majka Srbija, a ziveli i svi oni sto se strasno ljube i sto navijaju za jedan drugi klub, a koji su svoj zivot posvetili nasoj Zvezdi.

avatar
Saturday, 14.02.2015
14:36

Jesmo LS, tj KES. Javno je Bernabeu priznao da nam je oteta a kad neko kao on pred celim svetom to izjavi sve je jasno.

avatar
Никола Срђеновић
Saturday, 14.02.2015
14:19

Dobro je dečko, odmori malo.