Zvezda još jača pred Ivanjicu! Da li će Grof menjati startnu postavu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.09.2016.
18:43
Izvor: Sportske.net

Iz Ljutice Bogdana stigla i definitivna potvrda, trener Miodrag božović ima još jednog iskusnog igrača na raspolaganju pred gostovanje Javor matisu u Ivanjici u sledećem kolu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle nekoliko propuštenih mečeva, među kojima su i dva derbija - sa Partizanom i sa Vojvodinom, Zvezdin defanzivac Zoran Rendulić oporavio se od povrede.

Kako je potvrđeno na zvaničnoj Fejsbuk stranici kluba, Rendulić se vratio u normalan trenažni proces, pa je defanzivna linija crveno-belih sada znatno ojačana.

Podsetimo, u prethodnih nekoliko mečeva, štoperski tandem su činili kapiten Aleksandar Luković i doskorašnji vezista Damijan Le Talek.

S obzirom da su njih dvojica svoj posao obavljali uglavnom korektno, veliko je pitanje da li će trener Božović sada odlučiti da Le Taleka vrati na njegovu raniju poziciju, a da umesto njega Rendulić čini štoperski tandem sa Lukovićem.

Realnija varijanta je da populrni ''Grof'' neće gotovo ništa menjati u odnosu na ekipu koja je proteklog vikenda ubedljivo savladala Vojvodinu sa 4:1, a da će Rendulić svoju šansu čekati sa klupe za rezerve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 28.09.2016
10:55

Звездо само гази све редом ни судије братства и јединства ти ништа не могу.

avatar
Milan Djukaric
Wednesday, 28.09.2016
10:20

Sta je grobosi obrnulo se a?Vama je i bolje ovako,delija je bilo najvise dok ste nas javno krali sa toletom na celu mozda se i vi malo reorganizujete pa pocne da vas dolazi preko1000 na utakmice.

avatar
Povratak kralja 4 2
Tuesday, 27.09.2016
20:19

zvezda je jaka koliko su joj sudije jake.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 27.09.2016
20:59

zvezda je vecna dok su joj sudije verne

avatar
Zvezdas Sampion
Wednesday, 28.09.2016
11:20

pa dosta je vise biliste i vi jaci dok su sudije bili vashi godinama