Zvezda - Jesenji prvaci ponovo na okupu, trojica kasne!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.01.2016.
11:14
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas pripreme za drugi deo sezone, u koji će ući sa rekordnih 25 bodova prednosti u odnosu na prve pratioce!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas pred početak priprema za drugi deo sezone, a na prozivci se pojavilo 32 igrača.

Naknadno će se ekipi priključiti Bruno Matos, Luis Ibanjes i Ugo Vijeira, kojima je trener Miodrag Božović dozvolio da zakasne.

Prozivci su se odazvali golmani Damir Kahriman, Marko Trkulja, Jovan Vitić, Nemanja Supić i Filip Manojlović, kao i igrači Marko Petković, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Slavoljub Srnić, Saša Stojanović, Luka Jović, Marko Grujić, Idan Vered, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Vukašin Jovanović, Nemanja Ahčin, Miloš Cvetković, Petar Orlandić, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Dušan Anđelković, Aleksandar Katai, Srdjan Plavšić, Predrag Sikimić, Dušan Živković i Marko Marinković.

Pripreme sa prvim timom počeće i omladinci Nikola Jovanović, Luka Adžić, Luka Ilić i Marko Mijailović.

Pored trenera Božovića i stručnog štaba, igrače su dočekali predsednik Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić.

Ekipa će se od 14. do 28. januara spremati u slovenačkom Kopru, pa od 31. januara do 14. februara u mestu Pafos na Kipru.

Zvezda je posle 22. kola suvereno prva u Super ligi sa 62 boda, čak 25 više od Borca i Čukaričkog, a 26 od četvrtoplasiranog Partizana.

Prolećni deo sezone trebalo bi da počne 20. februara, a fudbaleri Crvene zvezde će dočekati Mladost iz Lučana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip Renovcevic
Monday, 11.01.2016
17:14

Vereda na desnog beka!!!!!!!!!!

avatar
MozdaRealan
Monday, 11.01.2016
23:48

Mislim da je to odlicno rijesenje i mislim da bi Grof to trebao da proba iako bi u tom slucaju imali previse ofanzivne bekove. U svakom slucaju vrijedi probati.

avatar
Ivancz
Monday, 11.01.2016
17:03

Idan Vered se pojavio na prvoj prozivci, drago mi je da je tako.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 11.01.2016
12:22

Gledacemo Zvezdino prolece da bodovne razlike budu vece. Opet ce dominirati ona jer ceka je Liga Sampiona.

avatar
Аполо
Monday, 11.01.2016
22:22

Kvalitet smo pokazali, bodovna razlika manje vise... Bitno je odrzati formu i pobednicki mentalitet. Nista jos nismo osvojili a isto tako treba i sacuvati ovu ekipu na okupu do kvalifikacija.