Zvezda je za njega - NEUPOREDIVA! Hoće li se zaista vratiti?

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.05.2017.
11:31
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Osvajao je titule i u Ukrajini, ovih dana je proglašen za najboljeg igrača u australijskoj ligi, ali izgleda da ništa ne može da se poredi sa titulom kojou je osvojio sa Zvezdom...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Miloš Ninković je ponovo u centru pažnje domaćih medija, posle njegove najnovije najave o mogućem povratku iz Australije u Srbiju.

Na tu temu on je potom govorio u izjavi za ''Mondo'', gde je pojasnio svoje namere posle još jedne odlične sezone u dresu Sidneja.

''Razmišljam i o tome da se zbog porodice vratim u Srbiju, ali to nije definitivno. Mnogo sam bliži odluci da ostanem ovde. Navikao sam se na Australiju, a o nekom novom angažmanu u Evropi ne razmišljam, jer sam se umorio od selidbi'', izjavio je Ninković.

Podsetimo, pre odlaska u Australiju, on je sa Crveom zvezdom prekinuo šestogodišnju dominaciju Partizana na domaćoj sceni, što mu i dan danas mnogo znači, možda čak i najviše u karijeri, iako je svojevremeno imao dosta uspeha i u dresu kijevskog Dinama.

''Titula sa Zvezdom je nešto totalno drugačije i sa njom ništa ne može da se poredi. Ona mi je najdraža i uvek će biti tako''
, poručio je Ninković.

Ukoliko bi se zaista vratio u Srbiju, Ninković bi ponovo mogao da bude i ''na oku'' selektora Muslina.

''Rekao sam da poziv u nacionalni tim nikada ne bih odbio, ali isto tako znam da ću ga teško dobiti obzirom na moje godine i na udaljenost Australije i Srbije, što je i normalno. Reprezentaciji trenutno odlično ide i ja tu ništa ne bih menjao'', istakao je Ninković.

--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 03.05.2017
17:58

Dobro, jaca je.

avatar
Anderton
Wednesday, 03.05.2017
14:42

Star je on za selektora, inače simpatičan lik. Sve najbolje mu želim.

avatar
Milan89
Wednesday, 03.05.2017
12:07

Terza umuljaj kangu nekom kinezu i vrati ovog Gospodina

avatar
Wednesday, 03.05.2017
11:48

pricao sam sa Ninetom pre nekih mesec dana , razmislja da se vrati u Srbiju s' obzirom da mu otac (koji je inace postar) od skoro u penziji a majka (koja je radila kao policajac) ne radi otkako on igra profesionalno fudbal ... sestri Mileni je otvorio neke menjacnice po Beogradu ... generalno svi su obezbedjeni ali on ovde u Beogradu pored porodice ima dosta starih prijatelja koji mu sigurno nedostaju ... odrasli smo zajedno u istom kraju (iako se on selio nekoliko puta pre toga i sa nekih 10 godina dosao kod mene u komsiluk na Banovo Brdo) , igrali smo fudbal gde je on bio ubedljivo najbolji , igrali Sony kod mene i kod njega , izlazili , druzili se za vreme bombardovanja , druzili se dok je igrao za Cuku , Dinamo Kijev , Evijan , Zvezdu (sad slabo zbog daljine) ... Nine je sjajan lik , vodio nas je cesto da ga gledamo na nekim velikim utakmicama , meni nikad nije zamerao sto sam nosio Partizanov sal i razmenjivao ga sa navijacima Dinama iz Kijeva ili nekog kluba protiv koga su igrali ... on stvarno mnogo voli Zvezdu i nije nikakva gluma to sto prica ... voleo bih da se vrati

avatar
Wednesday, 03.05.2017
11:39

Piksiju nije bilo tesko da dolazi iz Japana, ali ti nisi ni P od Piksija tako da je vise to problem nego bilo sta drugo. Nisi ti za dzabe sad u australijskoj ligi.

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 03.05.2017
11:48

Zato si ti u Premier ligi pa imas prava rec da kazes o ovoj igracini xd

avatar
Wednesday, 03.05.2017
13:16

Smesan kontraargument.

avatar
Nikola Nikola12
Wednesday, 03.05.2017
12:01

Najbolji igrac u Australiskoj ligi koja je jaca od nase a svi igraci u nasoj ligi mu nisu ni do koljena.