Zvezda je vicešampion!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.05.2015.
18:53
Izvor: Sportske.net

Posle prave blamaže u prošlom kolu protiv kragujevačkog Radničkog, Crvena zvezda danas protiv OFK Beograda popravila utisak i osigurala drugo mesto na tabeli.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas kao gosti na Vračaru ekipu OFK Beograda rezultatom 4-2, u pretposlednjem kolu Jelen Superlige.

Pošto je u isto vreme na Banovom brdu Čukarički poražen od Vojvodine, Zvezda je ovom pobedom osigurala drugo mesto na tabeli na kraju sezone, odnosno vicešampionsko zvanje.

Zanimljiv meč videli su gledaoci na Vračaru, OFK je nešto bolje počeo, pripretio u par navrata, ali je zatim Zvezda zaigrala konkretnije, počela da stvara šanse i u 35. minutu crveno-beli su poveli pogotkom Darka Lazovića, na asistenciju Mihaila Ristića - 0:1.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a već u šestom minutu nastavka, Lazović je sa leve dtrane asistirao Orlandiću, koji glavom šalje loptu u mrežu - 0:2.

Činilo se da je Zvezda završila najveći deo posla, ali onda sledi munjevit odgovor ''Romantičara''. Prvo je u 55. minutu Zarubica realizovao odličnu kontru domaćih, da bi samo tri minuta kasnije isti igrač asistirao rezervisti Nikoli Cuckiću, koji je izjednačio na 2-2!

Ipak, ovo nije poremetilo crveno-bele, koji su nastavili sa atacima i rezultat je stigao u 65. minutu, kada je Darko Lazović svojim drugim golom vratio vođstvo gostima.

U samom finišu, Zvezda je pobedu učinila još ubedljivijom, još jedna asistencija Darka Lazovića, a Vukan Savićević pogađa za konačnih 2-4!

Golove sa Vračara možete da vidite OVDE.

OFK Beograd: Čupić – Liščević (Cuckić od 46.), Matović, Savić, Antonov (Zlatković od 46.) – Micevski, Janković, Gajić – Duronjić, Andrić, Zarubica;

Crvena zvezda: Kahriman – Petković (Cvetković od 59.), Pavićević, Lazić, Anđelković – Grujić, Ristić – Lazović, Stojanović, Gavrić (Avramovski od 72.) – Orlandić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SasaMladenovic1
Sunday, 17.05.2015
00:43

Plakacemo mi za Lazovicem..

avatar
Saturday, 16.05.2015
23:26

kakav naslov,da me dobro nasmeje exexexex :D ni drugo mesto nisu zasluzili vec Cukaricki zasluzuje to mesto.

avatar
cika anonimni
Saturday, 16.05.2015
23:09

Svska cast istorijski uspeh :D

avatar
Samo CZV
Saturday, 16.05.2015
20:00

Bravo momci! Nije lako bilo odigrati mec kada znas da si izgubio titulu i da mec nema rezultatski znacaj,Drago mi je da smo pokazali karakter na kraju.Bravo bravo bravo za LAZOVICA,najbolji igrac lige trenutno.Koliko se covek trudi i zapinje i ako su mu ostale jos dve utakmice u Zvezdi,za svako postovanje.Orlandic posle privikavanja sve bolji i ocekujem da u sledecoj sezoni bode mnogo bolji nego u ovoj.Nadam se da cemo se pojacati za sledecu sezonu i pokusati da udjemo u LE i vratimo titulu. Napred Zvezdo!!!

avatar
Zvezda 91
Saturday, 16.05.2015
20:56

Ne znam samo na cemu im cestitas. Bruka i sramota... Nijedan igrac tu ne zasluzuje dres Zvezde!

avatar
caperg
Sunday, 17.05.2015
01:11

Delimicno se slazem sa tvojom konstatacijom. Ja bih samo rekao- vecina igraca nije za Zvezdin dres...nAli moramo da budemo svesni situacije u kojoj se klub nalazi. Da li mi mozemo sebi da priustimo vrhunske igrace? -NE!!nGreske prethodnih uprava su nas kostale ovolikog minusa. Za enorman novac koji je trebao da se iskoristi za smanjivanje duga, uprave su potpisivale veoma jake ugovore sa igracima sumnjivog kvaliteta i fudbalskog znanja..nOvo je nasa realnost... Mladi igraci moraju da se bacaju u vatru kako bi se izvukao neki profit. Igraci moraju da dolaze bez obestecenja, a svi mi znamo kakvi igraci dolaze bez obestecenja- ili na zalasku karijere, ili oni koji dugo nisu igrali fudbal, a mozda cak i oni sto nikad nisu igrali fudbal (citaj- nemaju blage veze sa fudbalom).

avatar
Samo CZV
Sunday, 17.05.2015
00:18

Ne čestitam im sigurno 2. mestu .Šta misliš da sam ja srećan što smo drugi? Naravno da nisam.Ali nije sve tako crno ove sezone bilo.Drago mi je što smo počeli da forsiramo naše klince koji su pokazali da imaju veliki potencijal i da su Zvezdina budućnost.imamo odličnu bazu mladih igrača kojima će mo priključiti još par najboljih juniora.Da sam mogao da biram ove sezone izmedju titule i forsiranja mladih igrača iz naše škole izabrao bi forsiranje mladih igrača.Godinama dovodimo polovnjake i strance koje nemaju slab kvalitet a teramo našu decu.Ovo je prva sezona posle ne znam ni ja koliko da smo imali ovoliko igrača iz sopstvene škole i meni je to ove sezone bitnije od titule.Pa mi sada da prodamo četiri najtalentovanija klinca dobili bi 12 miliona.I to samo zato što su ove sezone dobili šansu.Posle prve sezone koje su odigrali.Kako možeš da kažeš da niko od ovih igrača ne zaslužuje dres Zvezde.Po meni zaslužuju Rajković,V.Jovanović,Ristić, Lazović,Grujić i Jović.

avatar
Marko Djordjevic 035
Saturday, 16.05.2015
19:30

Vise se nije moglo. Zasluzena titula igraca partizana.

avatar
Sukica9
Saturday, 16.05.2015
19:24

Hahahahahahahahahahaha

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 16.05.2015
21:46

TRAGIKOMENDIJA

avatar
Jebi AV komsije male
Sunday, 17.05.2015
04:13

Da dodje plej i Pavlovic i osvajate sve

avatar
Jebi AV komsije male
Sunday, 17.05.2015
04:12

Kao vi u basketu

avatar
Sukica9
Saturday, 16.05.2015
21:54

Hahahajahahahaha,joj brate, oplakah hhahahahahahahahaha