Zvezda je veliki klub, ''Delije'' su ''bogovi''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.02.2015.
23:19
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, i pored toga što se od Zvezde rastao uz ne baš mala dugovanja kluba prema njemu, o našem najtrofejnijem klubu i danas govori samo u superlativima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Koliko omaleni Brazilac Mendeš Kadu voli Crvenu zvezdu i njene navijače možda najbolje pokazuje intervju koji je dao ''Novostima'', gotovo dve godine od odlaska sa Marakane.

On danas igra u moldavskom Šerifu, gde je veoma zadovoljan, njegov klub osvaja trofeje, a igrao je i u Ligi Evrope. Ipak, jedna je Zvezda...

''U mom srcu je samo Zvezda! Na Marakani sam naučio šta je veliki klub, prošao sam sve što se može proći. Od lošeg do dobrog i mnogo sam naučio. Meni je Zvezda, bez obzira na krizu bila - škola života'', objašnjava Kadu, a prenose ''Novosti''.

I pored dugovanja od preko 100.000 evra, Kadu nije bio jedan od onih koji su tućili klub, već je uspeo da postigne korektan dogovor, koji, kako kaže, Zvezda u potpunosti poštuje.

''Klub poštuje naš poslednji dogovor, rate stižu na vreme i nema problema'', ističe Kadu i naglašava da se na veoma lep način rastao od Crvene zvezde.

Zbog svih lepih uspomena i brojnih prijatelja koje je stekao u Beogradu, Kadu ne krije da bi voleo da se vrati na Marakanu.

''Posebno sam ponosan na navijače. Oni su bogovi! Voleo bih jednog dana da se vratim u klub i da odigram na visokom nivou, da osvojim titulu i da igram u Ligi šampiona. Da li će mi se to ostvariti, ne znam, ali ću pokušati da to učinim za jedno tri-četiri godine'', jasan je 28-godišnji Kadu.

A u prilogu pogledajte Kaduov gol kojeg se ''Delije'' i dalje rado sećaju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 05.02.2015
00:37

Kadu majstor! Jedan od najboljih stranaca koji su prošli kroz Zvezdu.

avatar
don.mile1986
Thursday, 05.02.2015
09:53

najbolji stranac igra u Serifu iz Moldavije ... pa ti vidi koliko nisko ste pali

avatar
NemanjaVidic15
Thursday, 05.02.2015
14:41

i ti si izgleda zaboravio vase najskuplje pojacanje do skoro Eduardo Pacheco ludilo od igrac dao je 2 gola na priateljskoj STRASNA 9-tka ! :D

avatar
Thursday, 05.02.2015
13:27

Pa šta ako tamo igra, to je bio njegov izbror. Tamo mu odgovara. Šerif je dobar i stabilan klub, u evropi su stalno.

avatar
PintoDaCosta
Thursday, 05.02.2015
10:18

A vas najbolji nema angazman a bio je peta opcija u napadu KINESKOG kluba...