Zvezda je novog štopera tražila širom Evrope, a onda se opet okrenula NJEMU!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.07.2017.
12:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zvezda je ovog leta već angažovala dvojicu igrača na mestu štopera, ali želja je da se konkurencija pojača sa još jednim iskusnim fudbalerom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Podsetimo, Vujadin Savić se već ustalio u startnoj postavi Crvene zvezde na početku nove sezone, a Srđan Babić bi tek trebalo da se izbori za tu poziciju.

Konkurenciju za sada ima u Abrahamu Frimpongu koji se nije proslavio na Malti protiv Florijane, a potencijalno i u Damijanu Le Taleku koji je posle dolaska Branka Jovičića prekomandovan na Frimpongovo mesto protiv Irtiša u Kazahstanu.

Međutim, tu se crveno-beli, izgleda, neće zaistaviti. Prtoeklih nedelja pominjano je nekoliko igrača koji bi dodatno mogli da pojačaju konkurenciju na poziciji štopera - od Nikole Vujadinovića, preko Marka Baše do Mirala Samardžića, za koga se spekulisalo da će gotovo sigurno završiti na Marakani ovog leta.

Ipak, ispostavilo se da je transfer daleko od realizacije, pa su se u Crvenoj zvezdi ponovo okrenuli svom nekadašnjem igraču, ali i svojoj ranijoj želji - Bogdanu Planiću.

Današnji ''Žurnal'' prenosi da bi štoper Vojvodine mogao da bude Zvezdin poslednji izbor da kompletira štopersku liniju tima. Podsetimo, na njegovom povratku je zimus insistirao i tadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Božović, ali uprava kluba nije uspela da sa čelnicima novosadskog superligaša postigne dogovor oko visine obeštećenja.

Foto: Beta/BranislavBožić/Ev
Leonardo da Silva Souza Bogdan Planic


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igornopolis
Monday, 17.07.2017
02:58

Ja sto sam ovog zucu gledao u zadnjih par kola protiv npr. Partizana i kako je markirao Djuku, kako je agresivan i brz za svoju gradju.. Odlicno se pozicionirao i vise nego dobar u skoku. Ne znam kako je ranije igrao ali moj utisak u tih par tekmi sto sam ga gledao je bio odlican.

avatar
Stalker
Sunday, 16.07.2017
19:57

Bio je kapiten OFK Beograda u onoj legendarnoj utakmici protiv Zvezde 2:6 (2:0). Skrivio faul za penal i dobio crveni karton.

avatar
GlasRazuma
Sunday, 16.07.2017
15:10

Jedva sam docekao da ne gledam Planica u Zvezdinom dresu i sad gaa opet vracate...!!!??? Pa da li u tim klubu ima iko pametan ili jednostavno samo radite na procenat?

avatar
Branislav
Sunday, 16.07.2017
13:06

Koji ce nam taj ljudi?!?!?

avatar
Salone
Sunday, 16.07.2017
12:40

Planic sad kao iskusan stoper a kiksara velika dajte Basu i kraj price.

avatar
The 8th King of Rome
Sunday, 16.07.2017
12:26

Brazilca za stopera😂