Zvezda je njegova kuća!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.02.2015.
12:03
Izvor: Sportske.net

Jedno od najvećih Zvezdinih pojačanja ove zime ističe da se sjajno oseća u svom klubu. Između ostalog i što će zajedno igrati sa svojim kumom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Dolaskom Dušana Anđelkovića, Zvezda je dobila odličan izbor na poziciji levog beka, pogotovo što se radi o iskusnom igraču, koji već odavno zna kako je igrati u našem najtrofejnijem klubu.

Zimske pripreme su u punom jeku, a posle prvog dela, odrađenog u Sloveniji, Anđelković izražava zadovoljstvo što se odlučio za povratak u svoj voljeni klub.

''Postojala je obostrana želja, klub je reagovao, a ja se nisam mnogo razmišljao. Zvezda je moja kuća!

Takođe, u Lukoviću imam i fantastičnog igrača i kuma. Igramo rame uz rame, mnogo pričamo, znam uvek da mi čuva leđa i da mi je podrška na terenu. Njegovo iskustvo i kvalitet su neprocenjivi za tim'', objašnjava Anđelković.

On se nada da će se u Zvezdi duže zadržati, a pre svega da će opravdati očekivanja ljudi iz kluba.

''Nikada u životu nisam razmišljao 'evo dolazim na šest meseci', pa ću da odem. Da je tako ne bih potpisivao ugovor na 18 meseci'',
jasan je Anđelković.

Zvezdu na proleće očekuje borba da istopi veliku Partizanovu prednost od šest bodova razlike, a Anđelković tim povodom naglašava da ne treba unapred stvarati dodatni pritisak na ekipu, već da treba ići korak po korak, od utakmice do utakmicu...

''Prvo Niš, pa Jagodina i tako redom. Pa, šta uradimo'', zaključuje Anđelković, a prenose ''Novosti''.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke