Zvezda - Iz Bundeslige stigla ponuda za ''Acu Tenka''

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.01.2015.
22:44
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Snažni vezista Crvene zvezde Aleksandar Kovačević sve je bliži rastanku sa crveno-belima. Ipak, hoće li najnovija ponuda za njega zadovoljiti zahteve uprave kluba?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako smo već objavljivali ranije, Aleksandar Kovačević je jedan od četvorice prvotimaca, koji su na izlaznim vratima Marakane u aktuelnom prelaznom roku.

Defanzivni vezista Crvene zvezde nalazi se na ''meti'' bundesligaša Ajntrahta iz Frankfurta. O interesovanju ovog kluba za njegove usluge već se neko vreme spekuliše, a prema saznanjima koja je preneo ''Blic'', u Ljutice Bogdana je stigla i zvanična ponuda za Kovačevića.

Navodno, Nemci nude samo 500.000 evra, pokušavajući da iskoriste tešku finansijsku situaciju u kojoj se nalazi naš najtrofejniji klub.

Jasno je već na prvi pogled da u Zvezdi očekuju znatno veću sumu, ali je veliko pitanje da li imaju mogućnosti da oklevaju, s obzirom da ih već za mesec dana očekuje rešavanje problema sa Bronovickim, odnosno isplata još oko milion evra, kako bi licencirala nove igrače i kako bi produžila nadu u izlazak u Evropu tokom leta.

Za sada nije poznato da li za Kovačevića ima još interesenata, što bi eventualno moglo i da mu podigne cenu.

Podsetimo, Zvezdu su već napustili Pečnik, Rakić, Gogić, a Mijailović je otpisan. Osim Kovačevića, inostranom transferu ove zime se nadaju i Darko Lazić, Darko Lazović, kao i pomenuti Mijailović...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke