Zvezda ima dve opcije ako ode Boaći?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.06.2017.
10:30
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli "nanišanili" dve mete sa kojima bi mogla da počne pregovore ukoliko ne dogovori nastavak saradnje sa Ričmondom Boaćijem.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije danas će saznati ime rivala na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, a sudeći na osvnovu skraćenog spiska protivnika Zvezdu ne čeka težak posao u prvom kolu.

Žreb je zakazan za 13 časova, a više o grupi potencjalnih rivala koje je Zvezda dobila skraćivanjem spiskova mogli ste da pročitate OVDE!

To što crveno-bele na startu kvalifikacija ne čeka težak zadatak olakšava posao sportskom sektoru koji radi na angažovanju pojačanja.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić uveliko pregovara sa menadžerom Ričmonda Boaćija kako bi internacionalac iz Gane potpisao ugovor sa vicešampionom Srbije, ali se uz to radi i na pronalaženju rezervnih rešenja.

Domaća štampa piše da je momak čije je ime dovedeno u vezu sa Partizanom jedna od solucija Crvene zvezde. Pisali smo sinoć o tome, u pitanju je Aleksandar Pešić.


Pored bivšeg napadača Jagodine u igri je i Kamerunac Žan-Pjer Nsame koji je prethodnu sezonu proveo u švajcarskom drugoligašu Servetu.

Kamerunac je bio ubojit, postigao je 23 gola za pomenuti klub ali će njegovo ime brzo biti zaboravljeno ukoliko Zvezdan Terzić uspešno okonča pregovore sa menadžerom Ričmonda Boaćija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Monday, 19.06.2017
12:29

Ako ode Boaći,Zvezda ima samo dve opcije: Vukićevića i Joveljića. Sve drugo je nastavak zamazivanja očiju i produbljivanja rupe u klupskoj kasi uz sporednu pojavu - teranje navijača sa stadiona.

avatar
CZYNWA
Monday, 19.06.2017
10:33

aman ljudi, 6 napadaca u timu i bojite se sta ce biti ako Boaci ode. Tvrdim da Vujaklija nije puno losiji igrac, uz to nije stranac !

avatar
goxy80kvCZ
Monday, 19.06.2017
15:59

I Vucicevic i Joveljic su dobri tako da bih i voleo da ode kako bi ti klinci igrali