Zvezda i uz moć termalnih izvora traži put do Lige šampiona!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.07.2016.
15:50
Izvor: Beta

Fudbalski klub Crvena zvezda više je nego zadovoljan uslovima u Termama Čatež, odakle je počeo put ka plasmanu u Ligu šampiona.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda se četvrtu godinu uzastopno sprema u Termama Čatež.

"Samo mogu da zahvalim vlasnicima Termi Čatež koji su nam obezbedili izvanredne uslove. Ovde imamo dobar spa centar, teren je blizu hotela. Nadam se da ćemo iskoristiti moć tih termalnih izvora, napraviti iznenađenje i plasirati se u Ligu šampiona", rekao je trener Zvezde Miodrag Božović novinarima u Termama Čatež.

Crveno-beli su ove godine u Sloveniji od 27. juna, gde će boraviti do 9. jula kada će se vratiti u Beograd. Put ka Ligi šampiona počeće 12. jula, kada će Zvezda gostovati Valeti ili Toršavnu u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija.

Savetnica uprave za marketing Termi Čatež Alenka Mokrovič Pogačar poželela je Zvezdi sreću.

"Svakako ćemo se potruditi i dati ekipi svu potrebnu energiju, preneti moć zdravih termalnih voda, da i ovaj put posle odlaska iz Termi Čatež odigraju briljantne utakmice i povedu klub u Evropu, gde i zaslužuju da budu", kazala je Alenka Mokrovič Pogačar.

Prošle godine je Zvezda otvorila fudbalski teren nadomak hotela, na kojem i sada svakodnevno trenira tokom priprema.

Terme Čatež su ove godine spremile mogućnost korišćenja dodatnog terena za "suve" treninge.

Za odigravanje utakmica u slučaju zauzetog terena, Terme Čatež saradjuju i sa Zavodom za sport Brežice, ali i sa fudbalskim klubom Krško koji ustupa i svoje terene.

Ove godine je saradnja nadogradjena, pa će u Termama Čatež od 16. do 23. jula biti organizovan juniorski kamp Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don.Mile
Monday, 04.07.2016
18:03

ja ne znam cemu stalno ovakvi natpisi , kao LS ovo - ono , ludilo , kao da su vec usli ... novinarima odgovara da pale malogradjane da bi posle imali opet sta da pisu kako su ispali a nisu imali srece , itd ... spustite se malo na zemlju , korak po korak , pa kad dodje na red da se udje u LS onda pisite ... ovako , sala - zabava

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 04.07.2016
22:16

Знао сам да ћеш ти први да ботујеш.

avatar
čerčil Brod
Tuesday, 05.07.2016
06:36

Zasto imas potrebu za ovakvim komentarima? Cemu sluze?

avatar
Don.Mile
Monday, 04.07.2016
23:39

znao sam da ces prvi da odbotujes