Zvezda i Partizan od večeras gledaju u leđa Vojvodini!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.10.2014.
20:55
Izvor: Sportske.net

Večerašnji kiks Crvene zvezde protiv Voždovca na Marakani, iskoristila je sve bolja ekipa Vojvodine, koja je večeras pred svojim navijalima nastavila seriju pobeda i tako preuzela lidersku poziciju na tabeli.

Beta/DraganGojić/Av
Beta/DraganGojić/Av

Povezane vesti

Decenijama smo već navikli da samo Partizan ili Zvezdu gledamo na vrhu tabele, pa kada neko, makar i na kratko, pobegne ''večitima'', to svakako privlači pažnju.

Upravo to je večeras uspelo Vojvodini, koja je u utakmici osmog kola Superlige na svom ''Karađorđu'' savladala Novi Pazar sa 1:0 i za jedan bod pretekla ekipu Crvene zvezde na liderskoj poziciji.

Novosadske ''Lale'' su tako nastavile seriju odličnih rezultata ove jeseni, ovo im je sedma pobeda u osam mečeva, uz onaj minimalni poraz od Zvezde.

Najnoviji trijumf im je doneo Novaković, koji je u osmom minutu drugog poluvremena uspeo da savlada golmana Pazaraca Zečevića.

Do kraja nije bilo promene rezultata, ali navijači Vojvodine mogu svakako da budu zadovoljni i minimalnom pobedom njihovog tima.

Doduše, Partizan će u nedelju imati priliku da ih dostigne, pošto crno-beli svoj meč sa Lučancima zbog obaveza u Evropi igraju dan kasnije. Uz to, beogradski crno-beli imaju i onaj odloženi meč sa OFK Beogradom, ali sve to ne umanjuje odličan učinak koji ima Vojvodina u dosadašnjem toku sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke