Zvezda i Mijailović u epizodi ''Suočavanje''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.02.2015.
19:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Na dnevnom redu zasedanja Disciplinske komisije FSS, između ostalog, bio je i zahtev Crvene zvezde da se potvrdi izrečena suspenzija Nikoli Mijailoviću, doskorašnjem fudbaleru aktuelnog šampiona Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Kao što je već poznato, Crvena zvezda je zbog navodnog Mijailovićevog sukoba sa Milošem Bosančićem, a onda i objavljivanja ''anonimnih pisama'', odlučila da odstrani iskusnog beka iz ekipe, posle čega je doneta odluka i o raskudu ugovora na štetu igrača.

To je danas, po zahtevu Zvezde, trebalo da ''aminuje'' i Disciplinska komisija FSS, ali se to, još uvek, nije dogodilo.

Naime, ''disciplinci'' su posle razmatranja ovog slučaja odlučili da obe strane pozovu na suočavanje na narednoj sednici tog tela, a koja je zakazana za 26. februar.

Tu odluku je u izjavi koju prenose ''Novosti'' obrazložio Žarko Stevanović, predsednik Disciplinske komisije FSS.

''To će praktično biti prilika da se u otvorenom postupku obe strane u ovom sporu i fizički sretnu, pa ćemo i mi znati u čemu je konkretan problem, jer su se pojavili neki novi detalji'', istakao je Stevanović.

Od ostalih odluka sa današnje sednice najinteresantnija je ona o potvrđivanju kazne Novom Pazaru o tri utakmice igranja bez publike na svom terenu, a zbog jesenjih incidenata tokom meča sa Partizanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke