Zvezda i Grafičar dogovorili saradnju

Autor: Beta Beta
sreda 18.01.2017.
16:27
Izvor: Beta

Crvena zvezda i Grafičar će sarađivati u narednom periodu.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Grafičar potpisali su danas ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, objavljeno je na sajtu crveno-belih.

Ugovorom je predviđena razmena fudbalera i trenera, što znači da će u budućem periodu fudbaleri Crvene zvezde odlaziti na pozajmice i u Grafičar, kako bi dobijali minute na terenu, i time ujedno svojim kvalitetom rezultatski pomogli Grafičaru, a takođe, Zvezdini treneri će odlaziti u Grafičar na usavršavanje.

"O dobroj saradnji svedoči i činjenica da je tokom prethodne polusezone, boje Grafičara već je branio Zvezdin čuvar mreže i član omladinske reprezentacije Aleksandar Stanković, dok je aktuelni trener Grafičara Uroš Kalinić prošle polusezone bio na usavršavanju kod Miodraga Božovića", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Ugovor su potpisali generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić i predsednik Grafičara Slobodan Govedarica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 18.01.2017
18:04

Одлична ствар ако је стварно циљ развој младих фудбалера, а ако је то само да их негде пошаљемо никако није добро. Моментално у нашем првом тиму само је Манојловић производ наше школе фудбала. Не причам о резервама него о стандардној постави а то никако није добро.