Zvezda i dalje razmatra prodaju Jovanovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.01.2016.
09:16
Izvor: Sportske.net

Oprečne informacije ovih dana stižu sa stadiona "Rajko Mitić" kada je po sredi potencijalni transfer Vukašina Jovanovića u francuski Bordo.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prethodne nedelje pisali smo o tome da je na adresu aktuelnog vicešampiona Srbije stigla ponuda vredna 2.5 miliona evra za transfer Vukašina Jovanovića.

Činilo se da je u nedelju stavljena tačka na to pitanje pošto je trener Miodrag Božović izrazio želju da mladi defanzivac ostane u klubu do leta ali sportski direktor Blažo Raosavljević tvrdi da je transfer i dalje u igri.

"Pregovori nisu završeni i ostaje otvoreno može li da dođe do dogovora sa Francuzima! Ako se to desi, moramo da dovedemo proverenog štopera kao zamenu" kaže Raosavljević za današnje izdanje dnevnog lista "Sport".

To praktično znači da na stadionu "Rajko Mitić" i dalje razmatraju mogućnost prodaje Vukašina Jovanovića jer ponuda od 2.5 miliona evra i 20% od naredne prodaje nije naivna.

Čini se da u datom momentu postoji jaz između onoga što želi trener i oni koji vode Zvezdine finansije jer Miodrag Božović zasigurno "glasa" za ostanak Vukašina Jovanovića, dok druga strana razmatra prodaju od koje bi se zaradilo i doveo novi igrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 18.01.2016
20:13

Samo ako su ozbiljno povisili ponudu.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 18.01.2016
11:30

To je vec gotova stvar, Vukasin Jovanovic ostaje na Marakani.

avatar
Toni Kroos
Monday, 18.01.2016
11:06

Terzicu,nije ti ovo Football Manager 2016 pa da ce neko da ti ponudi 10 miliona za Jovanovica.. Izgelda da mu se bas osladilo..

avatar
indija durot
Monday, 18.01.2016
14:21

Dosta smo mi prodavali ispod cene,sad je vreme da pokazemo zube i cvrst stav kako bi citava evropa shvatila da je kriza samo ruzna proslost i da nam vise niko nece uzimati igrace tek tako.Eno Maminjo odbija milione za golmana koji je 2 koplja ispod Rajkovica kog smo prodali za manje pare jer smo morali tako ali zahvaljujuci Grujicevom transferu vise ne moramo.Koliko sami cenimo svoje igrace toliko ce ih i drugi ceniti.