Zvezda i Bosančić obnavljaju ljubav?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.07.2014.
10:32
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije rešen je da u tekućem prelaznom roku ispuni zahteve Nenada Lalatovića zbog čega se ulazi u sve veći broj pregovora sa različitim igračima. Poslednji koji je doveden u vezu sa povratkom na "Marakanu" jeste i ofanzivni vezista Miloš Bosančić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda ovoga leta remontuje gotovo kompletan tim a novoizabrani trener Nenad Lalatović dostavio je Upravi spisak igrača koje bi voleo da ima na raspolaganju odnosno na kojim pozicijama su neophodna pojačanja.

Svakako da postoje primarne želje koje je Lalatović saopštio čelnicima kluba ali su one neretko nedostižna meta pa se klub okreće i igračima koji bi mogli da budu dostupni i da deluju kao zamena za one do kojih se nije moglo doći.

Tako je na spisak mogućih pojačanja dospeo i Miloš Bosančić, momak koji je imao interesantan put u dosadašnjem toku karijere.

Ofanzivni vezista Gjeongnama karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi a potom je prešao u Partizan. Od domaćih klubova branio je boje OFK Beograda i Čukaričkog a afirmisao se u Liberecu za koji je igrao četiri sezone.

"Sport" javlja da Miloš Bosančić ima veliku želju da se vrati u klub za koji navija ali je trenutni probelm činjenica da do isteka ugovora sa Gjeongnamom ima još šest meseci.

Čini se, međutim, da je klub iz Južne Koreje spreman da uruči papire Bosančiću ukoliko se 26-godišnji vezni fudbaler odrekne nekoliko plata pa je sasvim jasno da Bosančić na putku ka "Marakani" nema tako veliku prepreku.

Ono na šta će morati da pristane ukoliko se odluči da pojača crveno-bele jeste podatak da neće moći da ima veću platu od 10.000 evra, odnosno da na godišnjem nivou zarađuje više od 120.000 evra.

Uzimajući sve to u obzir jasno je da šanse da se Bosančićev transfer u Zvezdu realizuje nisu male ali će čitava priča verovatno sačekati okončanje pregovora crveno-belih iz Beograda i Pireja oko prelaska Darka Lazovića u prestonicu Atine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke