Zvezda - Hoće li Terzić zaustaviti osipanje šampionskog tima?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.06.2014.
13:13
Izvor: Sportske.net

Iako smo do pre samo nekoliko dana bili svedoci početka pravog rasula šampionske ekipe Crvene zvezde, dolaskom novog rukovodstva počele su da se pričaju neke druge priče, optimističnije...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Po završetku sezone, a do odlaska Dragana Džajića i Miodraga Zečevića iz klupskog rukovodstva, u Ljutice Bogdana su stizali zahtevi sve većeg prvotimaca, na čelu sa prvim strelcem lige Draganom Mrđom, za raskid ugovora sa klubom, zbog neizmirenih obaveza.

Stvorila se takva atmosfera da su se počela postavljati i pitanja hoće li iko od igrača koji su do sada nastupali za Zvezdu ostati na Marakani i sledeće sezone.

U međuvremenu, Zvezdan Terzić je došao na mesto generalnog sekretara i odmah su počeli da ''duvaju neki drugi vetrovi''.

Tako je kapiten Nenad Milijaš najavio u medijima da će se pojaviti na prozivci 27. juna, na početku priprema, istu poruku poslao je i Abiola Dauda, očekuje se i da Darko Lazović započne pripreme sa crveno-belima, a sa odlaskom iz Zvezde izgleda da ne žuri ni Filip Kasalica.

''Imam ugovor do zime i prioritet je da odem, ali ako i ostanem, nije problem. I dalje imam motiva da nosim Zvezdin dres'', izjavio je Kasalica za ''Novosti'' posle razgovora sa ljudima iz uprave, uveravajući da o mogućnosti podizanja tužbe nije bilo reči.

Naravno, ukoliko se tokom leta pojave ponude iz inostranstva, za očekivati je nove odlaske sa Marakane, ali je problem što adekvatnih ponuda za sada još uvek nema...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke