Zvezda - Hoće li Rakić nastaviti Mrđinim stopama?

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.07.2014.
15:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je u prošloj sezoni imala prvog strelca lige, Dragana Mrđu, a posle njegovog odlaska, navijači sada najviše očekuju od Đorđa Rakića, kad su u pitanju golovi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Đorđe Rakić je pre godinu dana stigao na Marakanu kao veliko pojačanje, ali je njegova povreda kolena pokvarila praktično sve planove.

Veći deo sezone za njega je bio izgubljen, ali srećom po Zvezdu, Dragan Mrđa i Abiola Dauda su bili golgeterski veoma raspoloženi čitave sezone.

Povreda je za Rakića prošlost, pa je posle odlaska Mrđe za očekivati da upravo on bude prvi izbor trenera Lalatovića u napadačkim redovima tima. To naravno očekuje i sam Rakić, koji veruje da će biti mnogo efikasniji nego tokom proleća.

''Najvažnije je da me posluži zdravlje, a to isto želim i svim svojim saigračima. Očekujem da se dobro spremim tokom predstojećeg pripremnog perioda, jer želim da Crvenoj zvezdi pružim daleko više nego što sam bio u prilici da to uradim prethodne sezone'', izjavio je Rakić.

Iskusni napadač takođe očekuje i da će se klub ubrzo stabilizovati i da će se naredne sezone ponovo boriti za najviši plasman.

''Očekujem i pojačanja, kako bismo se ravnopravno borili za prvo mesto koje nam obezbeđuje učešće u Evropi. Naravno, najpre treba stabilizovati klub, a mislim da su igrači Crvene zvezde pokazali da zaslužuju jedan zdrav ambijent i bolju situaciju'', zaključio je Rakić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke