Zvezda - Grujić ne žuri u Rim!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.02.2015.
10:31
Izvor: Sportske.net, Sport

Jedan od najvećih talenata u aktuelnom sastavu Crvene zvezde svakako je mladi vezista Marko Grujić. On je već izazvao interesovanje i velikih evropskih klubova, pominjao se transfer u Romu, ali za razliku od mnogih svojih vršnjaka, Grujić ne želi pre vrem

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako je Roma pokušala ove zime da u svoje redove dovede Zvezdinog vezistu Marka Grujića, do tog transfera nije došlo, a u izjavi za ''Sport'' tim povodom, mladi vezista crveno-belih tvrdi da ne žali zbog takvog raspleta.

On je svestan da će, ako nastavi sa dobrim radom i igrama u Zvezdi, već na leto uslediti nove, čak i bolje ponude.

Nažalost, u današnje vreme sve manje talentovanih srpskih fudbalera razmišlja na takav način, svi bi što pre u inostranstvo, gde se mnogi ''izgube'', a onda vraćaju u Srbiju na neki ''novi početak''.

Za razliku od njih, Marko želi da svoju karijeru gradi strpljivo, korak po korak.

''Ja sam odlučio da prvo uradim pečat u Zvezdi. Ne želim da skočim tri stepenika iz mesta, već da se penjem polako. Ako uspem, onda će sve biti mnogo lepše'', istakao je Grujić.

On takođe, otkriva i da Roma nije bila jedina koja se interesovala za njega.

''Čini se da su Italijani ušli u priču ranije, da je meč protiv Udinezea samo doprineo mojoj promociji. Godi mi ponuda iz Rima, ali pojavio se klub i iz Nemačke. Ipak, meni je važno da imam dobar učinak na proleće u Zvezdinom dresu. A Roma neka čeka leto'', jasan je Grujić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Wednesday, 11.02.2015
11:42

Po pocetku teksta sam pomislio da ce ostati jos sezonu dve a on ce ostati do leta. Pa ne ostavlja se pecat za jednu sezonu... Valjda cemo bar neki dinar za njega izbiti...