Zvezda - ''Grof'' se pita da l' je moglo teže...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 22.06.2015.
17:08
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović nije zadovoljan ishodom današnjeg žreba za Ligu Evrope.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio je danas da su crveno-beli dobili jednog od najtežih protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa - kazahstanski Kajrat.

"Morali smo s nekim da igramo, i dobili smo možda i najtežeg od svih protivnika. Kazahstanski fudbal je u usponu i dosta ulažu u ovaj sport. Uprkos tome,  učinićemo sve što je u našoj mogućnosti da prođemo dalje, bez obzira što je to Kajrat", rekao je Božović za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa igrati protiv Kajrata iz Kazahstana, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Zvezda će 2. jula biti domaćin u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije u Almatiju.

"Ne znam da li je bolje što smo u prvoj utakmici domaćini... Nema tu pravila. Možda bi bilo bolje da smo prvu igrali tamo, pa revanš kod kuće, ali tako je, kako je.  Kajrat ima i tu prednost, jer su u takmičarskom ritmu, sezona im je u toku, dok mi tek počinjemo sezonu, ali šta da se radi, kao što sam i rekao, učinićemo sve da prođemo dalje", kazao je Božović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fesi
Monday, 22.06.2015
18:34

Drzava je dala 15 miliona da zvezdana igra Evropu i opet je nece igrati. Gubi vec u Beogradu.

avatar
Zver Memphis
Monday, 22.06.2015
18:20

Ko da su dobili Bordo,a ne tamo neki kazastanski tim.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 22.06.2015
21:46

taj Kazakstanski tim ima budzet kao Bordo, samo sto liga nije jos toliko jaka da privlace poznatije fudbalere, pa tamo odu mladi i neafirmisani Brazilci, Africki fudbaleri, koji kasnije, zablistaju i prelaze u poznatije Evropske a pre svega ruske klubove pa odatle dalje, ali za koju godinu, njihovi timovi za nase ce biti Barselona i Real... samo vi podcenjujte pa posle ju, ispadosmo od tamo nekih, a oni deset puta organizovaniji, bolji infrastrukturno i po svim parametrima fudbalskim...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 22.06.2015
17:53

oni izgleda nisu hteli da igraju protiv nikog nego jednostavno da odu u grupnu fazu

avatar
Carina
Monday, 22.06.2015
17:32

Mi planiramo da udjemo u grupu zar ne? Malo sreca da nas pogleda u poslednjem kolu zreba i da udjemo u grupu, zar to nije bio plan? Kakav je ovo strah od Kazakstanaca, daj Grofe, nemoj da me razocaravas...

avatar
gunner14
Monday, 22.06.2015
17:29

Naravno da nemamo sta traziti u Evropi ako treba da se plasimo tamo nekih Kazahstanaca. Ali kad se pogleda realno. Trenutno su oni u boljolj finansijskoj situaciji od svih klubova u Srbiji, u takmicarskoj formi, plus Kazahstan i specificni uslovi za fudbal naravno da je moglo daleko bolje. Ali sta da se radi.

avatar
bard fudbala
Monday, 22.06.2015
17:23

Jeste nam fudbal propao,kad se i Partizan i Zvezda boje nekih klubova iz Kazahstana,Azerbejdzana i slicnih,zar da nase klubove izbacuju klubovi iz tih drzava,zalosno.

avatar
magionicar
Monday, 22.06.2015
18:22

partizan se ne boji nikoga partizan ce igrati evropu sta izvodis ti . pricaj o tvojoj zvezdi a ne o drugim klubovima.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 22.06.2015
23:18

koga je sve čuka prodala već

avatar
hristo72
Monday, 22.06.2015
21:36

Jeste, i zato vas kapiten prizeljkuje pre zreba klub sa Malte. Hrabro, nema sta!