Zvezda - ''Grof'' je stigao!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.06.2015.
17:04
Izvor: Beta

Novi trener Crvene zvezde Miodrag Božović danas je postigao definitivan dogovor o preuzimanju ekipe vicešampiona Srbije i potvrdio da ima nameru da se u Ljutice Bogdana zadrži i duže od jedne sezone.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crnogorski fudbalski trener Miodrag Božović potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana.

"Sve smo se dogovorili, postigli smo dogovor. Nadam da ću ostati bar godinu dana u Zvezdi i da ćemo se družiti još dosta i pričati", rekao je Božović novinarima ispred stadiona "Rajko Mitić".

Na pitanje novinara koliko poznaje igrački kadar, on je kazao da ne poznaje mnogo.

"Mislim da je to velika prednost za same igrače, jer svi počinju od nule i imaju priliku da se dokažu", rekao je Božović i dodao da zna da su na nekim pozicijama potrebna pojačanja, ali da ne želi da licitira imenima i da im pravi reklamu.

On je, takođe, dodao da će i u stručnom štabu biti promena.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

grof bozovic

"Ima još mnogo toga da se uradi... Sve smo se dogovorili. Što se tiče pojačanja, Božović prvo treba da se upozna sa igračkim kadrom, da vidi čime raspolaže, pa da onda vidi šta je predloženo od strane uprave i da on iznese svoje želje", kazao je novinarima generalni sekretar Zvezde Zvezdan Terzić.

Božović je ranije danas stigao na stadion u Ljutice Bogdana u pratnji Ivana Adžića, nekadašnjeg sportskog direktora crveno-belih, na završne razgovore sa čelnicima Crvene zvezde.

Dosadašnji trener Lokomotive iz Moskve sutra će zvanično biti predstavljen kao novi šef stručnog štaba.

Božović je prošle sezone sa klupe predvodio Lokomotivu iz Moskve, a u karijeri je, između ostalih, trenirao i Borac iz Čačka, Budućnost iz Podgorice, moskovski Dinamo, Amkar i Rostov.

Crnogorski trener će na klupi Zvezde zameniti Nenada Lalatovića, koji je na kraju sezone napustio klub.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 01.06.2015
20:13

I da je potpisao na 5 godina, ako ne osvoji titulu uprava ce ga oterati, kao i svakog trenera. Nepismena gospoda misle da se titula osvaja preko noci, samo zamenis trenera i zaduzujes se do beskonacnosti... Kad bi tako bilo onda bi i Junajted odmah nakon smene Fergija osvojio titulu, kup, ligu sampiona.... samo ne ide!

avatar
Bata
Monday, 01.06.2015
17:26

Jednogodišnji ugovor?Kokeza reče dugoročno rešenje.

avatar
Toni Kroos
Monday, 01.06.2015
17:53

Potpisao je do 2018-te..

avatar
Bata
Monday, 01.06.2015
19:54

2015+1 uz opciju+1=2017,a gde si ti učio matematiku u trgovačkoj ili konobarskoj...kad si sabrao do 2018

avatar
Milos023
Monday, 01.06.2015
18:49

Kako do 2018.kad u texu pise da je potpisao na godinu dana?nCrnogorski fudbalski trener Miodrag Božović potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana.

avatar
noname
Monday, 01.06.2015
18:34

jesu li avion i aerodromske takse usle u cenu? :D