Zvezda gostuje Borcu 18. maja

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.04.2016.
09:51
Izvor: Sportske.net

Odložena utakmica 32. kola Superlige između čačanskog Borca i Crvene zvezde biće odigrana 18. maja i ostalo je da direktor Superlige zakaže utakmicu.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde imaće zgusnut raspored u završnici sezone pošto je direktor Zajednice Superlige odlučio da odložena utakmica 32. kola sa Borcem bude odigrana 18. maja.

"Još uvek nisam zakazao utakmicu, ali najverovatnije da će Borac i Crvena zvezda odigrati odloženu utakmicu 18. maja" kazao je za "Žurnal" direktor Superlige Vladimir Bulatović.

Prvog radnog dana tekuće nedelje pisali smo da postoji mogućnost da duel u Čačku bude odigran bez prisustva publike zbog straha od incidenata, ali će konačan sud o tome dati policija.

Za direktora Superlige najvažnije je da odlaganje utakmice što manje utiče na regularnost takmičenja.

"Mislim da to ne utiče na regularnost takmičenja, s obzirom da se obe ekipe nalaze u plej–ofu i da je pitanje prvaka rešeno" dodaje Bulatović.

Kako trenutno stoje stvari, Crvena zvezda će od 3. do 21. maja odigrati ukupno sedam utakmica od čega pet u domaćem prvenstvu i dve prijateljske protiv Gračanice i Olimpijakosa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
4.999999999%
Wednesday, 27.04.2016
10:31

Prvo je Disciplinska komisija donela skandaloznu odluku o kažnjavanju Partizana zbog katastrofalne zvezdine organizacija večitog derbija i preblagog kažnjavanja zvezde, zatim je Sudijska organizacija ćutala o suđenju Đokića na meču Partizan 1:2 Čukarički gde nije dosudio penal za Partizan i nije pokazao crvene kartone Đuriću, Stojkoviću i Sniću, sva trojica su igrači Čukaričkog, onda je Disciplinska komsija donela odluku u kojoj samo potvrđuje svoj dugogodišnji rad prema Partizanu jer oni očigledno služe za sprovođenje dvostrukih aršina na štetu Partizana jer se oglašavaju samo kad imaju koga da kazne iz Partizana i pored toga koga moraju da ne ispalo mnogo providno, 4 utakmice kazne za Milenkovića kao da je on namerno onako startovao je pravi skandal i na kraju pored svih krađa od strane organizacija FSS javlja se i neregularnost u režiji ZSL tj. direktora Bulatovića (OFK) koji ne poštuju propise i ne zakazuje odloženu utakmicu Borac-zvezde u prvom slobodnom 10/11.maj terminu već kad to zvezdi odgovara. Sve je jasno ko vodi FSS, organizacije FSS i SL!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Wednesday, 27.04.2016
14:01

Hahahaha jeste ;?:D

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 27.04.2016
10:28

Ko je najbolji u Srbiji 18-og maja daćemo i Borcu do znanja.