Zvezda - Džoni Mijailović je novi kapiten!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.08.2014.
18:52
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović imenovao je u sredu Nikolu Mijailovića za novog kapitena šampiona Srbije.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Odlaskom Nenada Milijaša u Manisu Crvena zvezda je ostala bez kapitena zbog čega je trener Nenad Lalatović bio prinuđen da kapitensku traku prosledi nekom od igrača koji svojim ponašanjem na terenu zaslužuju da je ponesu.

Ljudski kvaliteti su bili na strani Sava Pavićevića ali je Nenad Lalatović odlučio da za kapitena imenuje lidera na terenu Nikolu Mijailovića koji svojom bespoštednom borbom daje pravi primer kako se bori za Zvezdin dres.

"Mijailović je iskustvom i liderskim sposobnostima, kao i znanjem pokazao da može da vodi ekipu na terenu. Ovo mu je već drugi mandat u Zvezdi, saigrači ga poštuju i zato sam se odlučio za njega" izjavio je Lalatović a prenosi "Blic".

Nikola Mijailović ponikao je u mlađim kategorijama Bežanije a igrao je još za Obilić, dok je profesionalnu karijeru započeo u Zemunu. Afirmaciju je stekao u Železniku a prvi angažman u Zvezdi ostvario je 2008. godine.

Nakon inostranih angažmana u Koroni i Amkaru na "Marakanu" se vratio 2013. godine, taman da sa crveno-belima osvoji šampionsku titulu na koju su navijači čekali punih sedam godina.

Za zamenika kapitena imenovan je Aleksandar Kovačević, momak koji je ponikao u Zvezdinoj omladinskoj školi ali je mesto u prvom timu zavredio tek nakon što se dokazao u Spartaku iz Subotice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke