Zvezda - Dvojica pikirana za januar, a na leto 'KAPITALAC'!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.11.2015.
12:21
Izvor: Sportske.net

Lider na tabeli domaćeg šampionata pokušaće da osnaži ekipu u januarskom prelaznom roku dvojicom igrača koji se praktično nalaze na vratima stadiona "Rajko Mitić".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda lagano privodi kraju prvi deo sezone tokom kojeg je ostvaren fantastičan rezultat u domaćim okvirima. Titula je sve bliže stadionu "Rajko Mitić" pa ne čudi što čelnici crveno-belih uveliko razmišljaju o evropskim kvalifikacijama.

U periodu koji sledi prioritet će biti regulisanje dugova koji predstavljaju najveći problem, ali to ne znači da u Ljutice Bogdana neće raditi na dovođenju pojačanja.

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić govorio je za portal "Monodo" o potencijalnim pojačanjima i tom prilikom priznao da se uveliko radi na realizaciji transfera jednog štopera i jednog zadnjeg veznog.

"Ima jedan igrač iz naše lige kojeg pratimo. Suzili smo izveštaje skauta i pratićemo ga u preostale četiri utakmice do pauze, blizu smo da ga dovedemo. Defanzivac je u pitanju" otkriva Terzić.

Prvi operativac crveno-belih nije želeo da otkrije o kom se igraču radi ali je izvesno da je neko iz domaće lige, dok će poziciju zadnjeg veznog pokriti stranac.

"Verovatno ćemo dovesti tog štopera iz domaće lige i zadnjeg veznog stranca. Suzili smo selekciju na ta dva imena, oni su nam favoriti. Zavisi još od njihovih klubova i završnih razgovora, ali blizu smo da ih dovedemo" dodaje Terzić.

Spekuliše se da bi na mestu zadnjeg veznog u prolećnom delu sezone mogao da zaigra poznati francuski internacionalac Damjan Le Talek koji trenutno nastupa za Mordoviju, tim iz kojeg je stigao i Mičel Donald.

Tu se ne završavaju planovi Crvene zvezde kada je jačanje ekipe u pitanju, pošto se na leto planira dovođenje golgetera za kojeg treba izdvojiti pozamašnu svotu novca.

"Na leto dovodimo jednog špica, golgetera. Tog igrača nećemo dovoditi reda radi, već će to biti kapitalac i moraćemo dobro da ga platimo da bi bio pravo pojačanje" zaključio je Zvezdan Terzić.

Što se prodaje igrača tiče, najvažniji igrači poput Aleksandra Kataija, Marka Grujića i Luisa Ibanjeza neće moći da napuste klub, s tim što bi Grujić mogao da bude unovčen a da opremu razduži narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pjer
Thursday, 26.11.2015
22:35

jel su to pojacanja za prolece u evropi

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 26.11.2015
20:04

50 miliona duga i blokiran račun,neplaćen porez ,nekakav reprogram za struju ,ni jednom klubu nisu platili obeštećenje ali dovode još kapitalaca za koje će sutra da kažu kako nemaju za kafuili imaju stare patike...smejurija.Mi kao ne znamo odakle stižu novci.

avatar
ujka Vanja
Thursday, 26.11.2015
22:35

A tog igraca sto prate iz Kokeza Superlige je neki stoper Metalca hahaha.nPa nije ni cudo da je iz njihove filijale kad ih trenira jedan u moru trenera zvezdasa,Vanic.

avatar
brekbaCh
Thursday, 26.11.2015
18:09
avatar
ujka Vanja
Thursday, 26.11.2015
22:36

To samo Zvezda moze.Da mi (Partizan) toliko duguje,pa nas bi odavno poslali u stecaj,ma sta u stecaj,ugasili bi nam fudbalski klub ovi banditosi.

avatar
Toni Kroos
Thursday, 26.11.2015
15:41

Sedlar iz Metalca i Le Talek dolaze..

avatar
ujka Vanja
Thursday, 26.11.2015
22:36

Odsedlacete daleko sa tim iz Metalca ahahahaa.

avatar
indija durot
Thursday, 26.11.2015
14:08

Stoperi:Pavicevic,Rendulic,Jovanovic,M Bodj,Lukovic.S obzirom da dvojica mogu igrati trojica su rezerve tako da nam stoper ne treba..Ja bi M Bodja na pozajmicu,Rendulica na prodaju za dzaba pa tek onda kupovina novog jer ipak su lune i savo preko 30 god..Sto se tice veznog i tu smo popunjeni u centru sa Donaldom,Grujicem,Risticem mada ima prostora za kupovinu zbog izvesnog odlaska gruje..Jedino se slazem da nam treba golgeter uz Vieiru jer je ocigledno da Jovica ne zele forsirati kada je vec prodan...Ja bi se u januarskom prelaznom roku pre svega orijentisao na odlaske polovnjaka poput Rendulica,Stojanovica,Despotovica,Parkera(kog Aberdin ne zeli) pa i Jovica(jer nije nas),Jovovica......

avatar
gorango
Friday, 27.11.2015
20:33

svaka ti je ko u njegusa..gomilamo stopere bez potrbe a imamo ih na izvoz..isto i za zadnje vezne..mrdja nam fali tu nema sta..

avatar
indija durot
Sunday, 29.11.2015
07:14

Auu al bi Mrdja lego za LS....

avatar
ManUtdSrbija
Thursday, 26.11.2015
13:52

Bojim se da dovodjenje zadnjeg veznog znaci prodaja Grujica, sa jedne strane mi se svidja ta ideja, koliko-toliko bi novac od Grujica stabilizovao klub i plus bi se njegova zamena uigrala sa ekipom do leta, pitanje je samo kvaliteta Grujiceve zamene... ZVEZDO ZGAZI IH SVE !!!

avatar
ujka Vanja
Thursday, 26.11.2015
22:37

Ma necete prodati Grujica,to su samo spinovi,da se decku podigne cena,oticice za dz kao Darko Lazovic.Ziv bio pa video.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Thursday, 26.11.2015
13:35

Tarzan the skunk and Count the reindeer full throttle