Zvezda - Dva pojačanja u jednom danu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.06.2015.
10:37
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda u sredu bi mogao da kompletira dva kapitalna transfera fudbalera koji će pojačati konkurenciju u veznom redu i defanzivnoj liniji.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Novi trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović u petak će izvršiti prozivku igrača koji će nakon lekarskih pregleda početi pripreme za sezonu 2015/2016.

Vicešampion Srbije još uvek nije angažovao nijedno pojačanje za novu sezonu ali bi "prve laste" mogle da slete u Ljutice Bogdana već do kraja nedelje.

Prva dva pojačanja Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku trebalo bi da budu defanzivac Zenita Milan Rodić (24) i vezista Olimpijakosa Aleksandar Katai (24)!

Prvonavedeni trebalo bi da stigne u Beograd u toku dana kako bi se sastao sa čelnicima Crvene zvezde sa kojima treba da utanači uslove saradnje. Odmah nakon Milana Rodića potpis bi trebalo da stavi i Aleksandar Katai koji sa svojim menadžerom pokušava da izdejstvuje "čiste papire" od Olimpijakosa.

Milan Rodić igra na poziciji levog beka pa bi njegovim dolaskom Zvezda pojačala konkurenciju na tom delu terena, dok je Aleksandar Katai prethodnu sezonu proveo u Ljutice Bogdana i nedavno je izrazio želju da nastavi tamo gde je stao.

Sa druge strane, crveno-beli će morati da se pomire sa činjenicom da Rade Krunić, Mijat Gaćinović i Mirko Ivanić nisu realne opcije pa ćemo uskoro videti kojim će se igračima okrenuti Zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Thursday, 11.06.2015
21:26

Stigle parice...poplava je izuzetno profitabilan posao,a mene sramota koliko nam je dobro,nego koliko još ono dugujemo .....(upišite sami)

avatar
leskovac
Thursday, 11.06.2015
11:32

Trebaju nam jos 2 krila i jedan napadac koji nece biti drvo kao Orlando,Despot i Parker...Sem Abubakara ne vidim neko valjano resenje..On i Jovic bi bili sjajan tandem .Voleo bih da vidim Gajica iz OFK.Decko je univerzijalan igrac,moze da igra desnog beka,krilo,zadnjeg i centralnog veznog pa je samim tim mnogo ZAVHVALAN igrac.

avatar
Thursday, 11.06.2015
16:51

Abubakar se preko Beverena vraća u Zvezdu!

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 10.06.2015
21:45

Nije lose,ako je tacno ali nam je preko potreban igrac na desnom krilu! Gavric je ispod proseka za SuperLigu a kamoli za kvalifikaciju za LE.. Antonova bolje da ne dovodimo jer je decko sjajan a ne bi valjalo da on ili Rodic presede sezonu na klupi.. Ipak,uveren sam da ce ''sef'' dovesti nekoga iz svog OFK-a.. Mozda Jesic,Palosevic ili mali Gajic.. Takodje,nadam se i da ce Zdjelar doci na pozajmicu iz OLY,ukoliko Zvezdu napuste Kovacevic ili Grujic..

avatar
ruud gullit
Wednesday, 10.06.2015
13:10

Bio bi zadovoljan ako bi njih dvojica potpisali. Nadao sam se da bi Zvezda mogla da za levog beka dovede Antonova. Bas igra kako valja a klinac je.

avatar
Skauzelija 86
Wednesday, 10.06.2015
11:56

Katai čuo da Grof nema kondicionog trenera, pa hoće po svaku cenu u Zvezdu. :) Šalu na stranu, ako stvarno bude radio kako treba, Katai će nam biti odličan. Zna dečko fudbal, samo mora da se uozbilji. A što se Rodića tiče, mislim da bi on bio pun pogodak, iako se nije mnogo naigrao fudbala poslednje dve goidine.

avatar
kostajnicacz
Wednesday, 10.06.2015
18:18

ne verujem da ce moci kod grofa da se provlaci bez napornog rada

avatar
Wednesday, 10.06.2015
11:34

TREBALO BI ŠTA BI BILOKAD BI BILO OPET ĆEKO DA IH UKRADE OD zvezde