Zvezda dreši kesu, koliko iznose premije za plasman u LE?

Autor: Darko Mitrović
subota 26.08.2017.
10:43
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ujedno i dodatni podstrek za igrače pred ''večiti derbi''.

Filip Mitrović/Sportske.net
Filip Mitrović/Sportske.net

Povezane vesti

Veliki uspeh fudbalera i stručnog štaba Crvene zvezde na evropskoj sceni biće nagrađen i dodatnim premijama.

Prema saznanjima ''Žurnala'', Zvezdina uprava obezbedila je značajna sredstva za tu namenu, pa će prvotimci koji su podneli najveći teret u kvalifikacijama za Ligu Evrope moći da računaju na finansijski ''bonus'' po 50.000 evra.

Naravno, biće nagrađen i stručni štab na čelu sa Vladanom Milojevićem, a igrači koji su tokom kvalifikacija bili u drugom planu, dobiće nešto manje iznose premija, shodno klupskom pravilniku o nagrađivanju.

U svakom slučaju, ovo je crveno-belima dodatna ''injekcija'' i pred derbi sa Partizanom, ali i pred nastavak evropskih iskušenja.

Podsetimo, Zvezdu tokom jeseni čekaju pravi spektakli protiv Arsenala, Kelna i BATE Borisova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Saturday, 26.08.2017
11:00

Fudbalski klubovi u Srbiji su apsolutno otrgnuti od realnosti da je to prosto bezobrazno! Decenijama državne pare- pare građana- crpe da se ne bi ugasili, apsolutno nikakvo plaćanje obaveza prema državi i onda jednom se kvalifikuju i pljunu narodu u lice! 50.000 evra svako! PEDESET HILJADA EVRA! To je za nekog ko radi za 500 evra mesecno oko 8.5 godina rada! EEEEEEJ! Na 12 igrača to je 600.000 evra ispljunuto odjednom. Plus strucni stab i svi nestrucni ljudi u njemu. Za pismeno šutiranje lopte jednom u deset godina?!?! Za 720 minuta igranja fudbala u kvalifikacijama!!!! Treba država da bude kao Ćalasan - sve pare koje zarade prvo na vraćanje dugova, pa kad se to isplati da nadju sebi sponzora koji nema veze sa Srbijom, pa tek onda da rade sa parama šta hoće. Koje bahaćenje, JEZIVO!

avatar
Amar Zornic
Saturday, 26.08.2017
10:47

Lepa para bgm , samo se nadam da Kanga i Donald ostaju , ostali kako hoce :)