Zvezda dovodi "pakera" Verone

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.11.2014.
17:57
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se na sjajnom putu da angažuje vezistu Verone koji bi na "Marakanu" stigao kao pozajmljen igrač.

fkdonjisrem.com
fkdonjisrem.com

Povezane vesti

Zimski prelazni rok na "Marakani" će iskoristiti za jačanje tima koji je tokom jesenjeg dela sezone pokazao velike slabosti.

Najviše problema ima u napadačkoj liniji pošto su trojica napadača kojima raspolaže Nenad Lalatović ukupno postigla četiri gola na 13 odigranih utakmica a objektivno govoreći ni vezni red nije svetla tačka tima.

Tako ne treba da čudi što vršilac dužnosti generalnog sekretara FK Crvena zvezda već sada traži rešenja za navalni red. Kako sada stoje stvari, Zvezda se nalazi na sjajnom putu da angažuje ofanzivnog veznog italijanske Verone.

Radi se o fudbaleru koji je bio na meti šampiona Srbije tokom letnjeg prelaznog roka ali je tada italijanska Verona ponudila bolje uslove i angažovala tadašnjeg fudbalera Donjeg Srema.

U pitanju je Rade Krunić (21), ofanzivni vezni fudbaler Verone koji je nakon letošnjeg prelaska u taj italijanski klub prosleđen Donjem Sremu na pozajmicu.

Kako "Blic" saznaje, Zvezdan Terzić i menadžeri mladog igrača dogovorili su se da u januarskom prelaznom toku Krunić zaduži crveno-beli dres i da igranjem u Crvenoj zvezdi pokuša da se nametne treneru Verone koji ga za sada nema u planovima.

Šampion Srbije dobio bi u Kruniću sjajnog fudbalera koji se odlično snalazi u ulozi "pakera" ali mu ni rešetanje protivničkih mreža nije strano.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Партизан Шампион
Thursday, 27.11.2014
19:01

ja mislio sad ce neki brazilac sto daje golove u Serii A, kad ono Rade Krunić (21), ofanzivni vezni Donjeg Srema.

avatar
Thursday, 27.11.2014
20:54

I ja sam pomislio isto :D