Zvezda dovodi ''Orlića'' - Sa Evropskog prvenstva, pravac Marakana?! I koga bi to Grof da vodi u Rusiju?

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.06.2017.
21:58
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I pored velike konkurencije u ofanzivnoj liniji tima, Zvezda želi da se dodatno pojača.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Doduše, ta konkurencija je od danas slabija za dvojicu iskusnih napadača - Predraga Sikimića i Petra Orlandića, a još uvek nije sasvim izvesno da li će i najbolji strelac iz prošle sezone Ričmond Boaći ostati u Crvenoj zvezdi.

Neizvesnosti nema oko ostanaka Pavkova, Milića, Vujaklije, a tu je i novajlija Rikardinjo, kao i ''neki novi kllinci'' poput Joveljića ili Vanje Vučićevića. Ipak, prema saznanjima ''Novosti'', čelnici Crvene zvezde žele još više da pojačaju konkurenciju u ofanzivi.

Pomenuti izvor preneo je večeras da je Zvezda ponovo zainteresovana za Nemanju Radonjića, fudbalera Čukaričkog na pozajmici iz Rome i nekadašnju veliku nadu Partizana!

Ovaj 21-godišnji momak je trenutno sa mladom reprezentacijom Srbije na Evropskom U21 prvenstvu u Poljskoj, ali kako sada stvari stoje, naši ''Orlići'' se tamo neće još dugo zadržati.

Ukoliko se ne desi nekakvo čudo u poslednjem kolu, reprezentacija Srbije će već posle prve faze takmičenja ''spakovati kofere''.

Radonjić je od dve dosadašnje utakmice koje su ''Orlići'' odigrali na ovom takmičenju, nastupio u drugom poluvremenu meča sa Portugalom i bio je veoma zapažen, za kratko vreme našao se u dve dobre prilike, koje nažalost nije uspeo da realizuje.

Foto: Beta/BranislavBožić/Ds

Nemanja Radonjic

''Novosti'' navode da u Zvezdi traže način da Radonjića dovedu na pozajmicu ovog leta, pa ako u tome uspeju možda se sa Evropskog prvenstva talentovani fudbaler uputi na - Marakanu.

Isti izvor prenosi i nezvanična saznanja da je Miodrag Božović, novi trener Arsenala iz Tule zainteresovan za Damijana Le Taleka iz Crvene zvezde, ali novi sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela tu informaciju za sada nema.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke