Zvezda dobila svog Škuletića!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.02.2015.
17:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda u petak je ozvaničio saradnju sa dosadašnjim napadačem Zete Petrom Orlandićem koji je nakon potpisivanja ugovora u Beogradu krenuo put Antalije na završnice deo priprema svog novog tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Uprkos najavama Zvezdana Terzića da je za Crvenu zvezdu januarski prelazni rok završen dovođenjem Fuada Salamija, šampion Srbije nije želeo da ispusti priliku koja mu se ukazala kada je angažovanje još jednog napadača u pitanju.

Novi fudbaler najtrofejnijeg srpskog kluba u petak je postao doskorašnji napadač golubovačke Zete Petar Orlandić (24) koji je sa Zvezdom parafirao ugovor na tri godine.

"Svakom fudbaleru je san da zaigra u dresu Crvene zvezde jer je ovo najveći klub na ovim prostorima. Hvala predsedniku kluba i ostalim članovima rukovodstva, odnosno treneru Lalatoviću što su mi ukazali poverenje i sigurno ću opravdati crveno-beli dres" kazao je Orlandić.

Visoki i snažni napadač ponikao je u Zeti za koju je nastupao u prethodnih šest godina, s tim što je prolećni deo sezone 2013/2014 proveo na pozajmici u izraelskom Hapoelu iz Tel Aviva.

Odmah nakon potpisivanja ugovora sa crveno-belima Orlandić se zaputio za Antaliju gde će se već od subote ujutru staviti na raspolaganje svom novom treneru Nenadu Lalatoviću.

"Za mene je dobro da se što pre pridružim ekipi na pripremama kako bih upoznao nove saigrače i uklopio se u sistem rada koji me očekujem. Trenirao sam sa Zetom i mislim da ću brzo uhvatiti ritam, a čujem da je on žestok i da se radi više nego dobro" istakao je Orlandić.

Petar Orlandić sedmo je pojačanje Crvene zvezde u januarskom prelaznom roku pošto su pre njega crveno-beli dres zadužili Miloš Cvetković, Aleksandar Luković, Dušan Anđelković, Saša Stojanović, Džošua Parker i Fuad Salami.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke