Zvezda dobila prvo pojačanje

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.05.2016.
09:51
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije završio je pregovore oko dovođenja mladog štopera Adama Mičela (20) koji će narednih dana staviti potpis na jednogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još dve godine.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda imaće mnogo posla u letnjem prelaznom roku kako bi igrački kadar bio pojačan pre početka kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sportski sektor na čelu sa Blažom Raosavljevićem aktivno radi na dovođenju prvih pojačanja, a već sada može da se konstatuje da su crveno-beli kompletirali prvi transfer.

Tokom jučerašnjeg dana generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i menadžer Miodrag Rakčević obavili su poslednje razgovore i utanačili detalje ugovora koji će biti ponuđen mladom štoperu Adamu Mičelu.

Mladi reprezentativac Novog Zelanda stigao je u Beograd pre tri nedelje na probu, a trener Miodrag Božović procenio je da Mičel ima kvalitet da ostane u Zvezdi pa će potpisati ugovor na godinu dana.

"Novozelanđani su odlični ragbisti, sjajno plešu", aludirao je na "haku" tradicionalni ratnički plej trener Zvezde.

Ukoliko se tokom predstojeće sezone pokaže Adam Mičel će nastaviti saradnju sa crveno-belima jer će u ugovor biti uneta klauzula o produžetku saradnje na još dve godine.

Adam Mičel je prošlog leta nastupao za omladinsku reprezentaciju Novog Zelanda na Svetskom prvenstvu koje je osvojila Srbija, a domaćin je takmičenje završio u osmini finala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Tuesday, 24.05.2016
15:10

Pa super ako odlicno plese. Moze da zameni navijacice ako nista drugo.

avatar
PeraKojot
Tuesday, 24.05.2016
11:39

Tanak za ovaj ciklus kvalifikacija, ali odlican potencijal za sledecu sezonu...

avatar
RadovanRD
Tuesday, 24.05.2016
09:52