Zvezda dobija još jedno, neočekivano pojačanje?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.08.2015.
15:20
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Crvena zvezda danas završava posao oko transfera Slavoljuba Srnića, zvanična potvrda se očekuje, ali ima i nekih novih momenata u celoj priči oko pojačanja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, poslednjeg dana prelaznog roka, čelnici Crvene zvezde i Čukaričkog vode završne pregovore oko transfera Slavoljuba Srnića sa Banovog brda na Marakanu.

Predgovori traju još od podneva, a najnovije informacije govore da se pojavio jedan, na prvi pogled neočekivani problem, zahvaljujući kome bi Zvezda mogla da dobije još jedno pojačanje!

Naime, kao što već znate, Slavoljub Srnić ima brata blizanca Dragoljuba, koji takođe igra u Čukaričkom na poziciji defanzivnog veznog igrača. Sada, kada je na pomolu dogovor oko Slavoljubovog transfera u Zvezdu, on je navodno uslovio čelnike Zvezde da angažuju i Dragoljuba, jer su veoma vezani i od početka svojih fudbalskih karijera igrali su zajedno, u istim klubovima.

To nije ništa neobično, Zvezda je već imala takvih iskustava, na primer sa braćom Đorović, Zoranom i Goranom sredinom devedesetih, pa nam ostaje da sačekamo i epilog ove najnovije priče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke