Zvezda - Danas nova promocija, petorica vežbaju potpis!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.06.2016.
09:25
Izvor: Sportske.net

Sportski sektor aktuelnog šampiona Srbije užurbano radi na angažovanju planiranih pojačanja, a paralelno sa tim muči muku sa upornim Turcima koji svim silama žele da odvedu Luisa Ibanjeza.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je četvoricu igrača u tekućem prelaznom roku, a poslednji je potpis na trogodišnji ugovor u utorak stavio Andrija Luković.

Sportski sektor ne planira da se zaustavi na onome što je do sada urađeno, pa će tako već danas uslediti nova promocija na stadionu "Rajko Mitić" jer je za vikend definisana saradnja sa napadačem Čukaričkog Vanjom Vučićevićem.

Sin proslavljenog asa Partizana Nebojše Vučićevića završio je saradnju sa "Brđanima" i spreman je da potpiše svoj prvi profesionalni ugovor. Čukarički će prihodovati manju svotu novca od trening kompenzacije, a Crvena zvezda će dobiti napadača koji bi trebalo da bude zalog za budućnost.

Nakon Andrije Lukovića i Vanje Vučićevića potpise na ugovore sa Crvenom zvezdom trebalo bi da stave još Gelor Kanga, Džon Ruiz, Marko Poletanović, Uroš Đurđević i Milan Mitrović.

Stranci bi do kraja nedelje trebalo da doputuju u Beograd na završne pregovore i potpise, dok je Marko Poletanović spreman da se priključi ekipi na jednogodišnju pozajmicu.

Bivši omladinski reprezentativac Srbije Uroš Đurđević još uvek čeka na ispisnicu u Palermu što trenutno koči njegovu promociju, baš kao što je to slučaj sa štoperom Milanom Mitrovićem koji još nije završio saradnju sa Mersinom.

Priče oko Dijega Bisesvara i Pabla Mučea za sada su u drugom planu, ali ne treba zaboraviti da je Zvezda imala na listi želja i ovu dvojicu igrača.

Što se tiče odlazaka, za sada se najviše priča o mogućem transferu Luisa Ibanjeza, ali tek nakon što crveno-beli budu znali kakav će im biti status u Evropi, odnosno hoće li se plasirati u grupnu fazu jednog od dva evropska takmičenja.

Za Argentinca su zainteresovani turski klubovi i postoje nagoveštaji da Trabzonspor i Bešiktaš uveliko "atakuju" na Luisa Ibanjeza ali crveno-beli za sada odbijaju sve ponude.

Klub iz Ljutice Bogdana ulazi u novu sezonu sredinom jula kada je na programu prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv boljeg iz dvomeča La Valete i B36 Toršavna.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaXXXIX
Wednesday, 22.06.2016
16:39

Rekao je još odavno mandatar da će povući sve svoje poslušnike iz UO FK, a onda Džaja hooop iz UO FK u UO SNS i odmah stižu 5, 10, 15 pojačanja.

avatar
Wednesday, 22.06.2016
13:47

Djurdjevic ne dolazi, makar on tako kaze, tj prica po rodnom gradu.

avatar
mile stojkovic
Wednesday, 22.06.2016
15:23

Ako te bas zanima,Djurdjevic je iz Velikog Polja,selo blizu Obrenovca..

avatar
Wednesday, 22.06.2016
17:12
avatar
Bata
Wednesday, 22.06.2016
11:32

Sve je to lepo,ali ko 'e sve to da plati?

avatar
Кун
Wednesday, 22.06.2016
12:44

Drzava i narod.

avatar
Branislav
Wednesday, 22.06.2016
10:27

Prelazni rok je fantasticno odradjen. Nadam se samo da ce se ovi momci brzo uklopiti u zvezdinu igru...

avatar
Denis Napast
Wednesday, 22.06.2016
10:07

Ibanjeza nikako prodati sada,a ako bas moramo onda 5 mil e i da ostane do kvalifikacija....

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 22.06.2016
10:00

U Zvezdi se ozbiljno radi tu nema šale jer Grof i Terza moćnu Zvezdu prave i za ulazak u Evropu šanse više nisu male. A nije šala ni kad u Zvezdu dođe sin legende najvećeg rivala i kaže Zvezdo mnogo ti hvala.