Zvezda, dan posle: ''Svi u Kruševac, važno je!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.04.2017.
13:00
Izvor: Sportske.net

Poraz od najvećeg rivala uzdrmao je beogradske crveno-bele, ali ako žele da ostanu na prvom mestu i odbrane titulu, moraće da se već u Kruševcu vrate na pobednički kolosek.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Mogla je Zvezda juče da reši gotovo sve dileme oko šampionske titule, ali pobeda nad Partizanom je izostala, i ne samo to - prednost ekipe Miodraga Božoića potpuno se istopila i sada je na vrhu održava jedino činjenica da je kao prvoplasirana ušla u plej-of.

Zbog toga, sa Marakane su danas apelovali na navijače Crvene zvezde da od sada više nego ikad podrže Božovićevu ekipu u pokušaju da odbrani tron u Superligi.

Narednu utakmicu Zvezda igra u Kruševcu protiv odlučne ekipe Napretka, koju sa klupe predvodi bivši trener Partizana Vuk Rašović.

Urakmica je na programu u subotu od 19 časova, a Crvena zvezda je na svom zvaničnom Tviter profilu uputila poziv navijačima da u što većem broju dođu u Kruševac.

''Svi u Kruševac, važno je!'', poručuju iz Zvezde.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jocko
Wednesday, 19.04.2017
17:36

jJa molim boga da izgubite jer ne vidim kako drukcije da dodje do smene i rukovodstva i strucnog staba.

avatar
Matrix
Wednesday, 19.04.2017
13:54

Pa glupo je malo da je navijačima više stalo do pobede nego fudbalerima. Setite se Ibanjeza, pa njemu kao strancu je 5 puta više stalo do pobede nego npr.Risticu! Kupiti Lukovicu zlatan sati i plaketu i da završi čovek dok još ima samopoštovanja. Može i Ronaldo da igra za nas ali nama će i Mladost iz Lučana davati bar2 komada po utakmici ako ne napravimo odbranu da valja. Prodajte nepotrebne strance, zrtvujte sledeću sezonu i napravite tim od igrača koji žele i znaju da igraju. Pa ja se plašim da kad Kanga igra uvek možemo da ostanemo sa 10 igrača. A kad igra svaki treći pas je tačan. Instant rešenja će upravo dati rezultate kakve smo videli juče. Kakvi su to šampioni koji od tri derbija gube dva, a i treći su trebali da izgube. Realno, šta god da se desi- nismo šampioni!!

avatar
Златко Нечевски
Wednesday, 19.04.2017
13:17

Dakle povraca mi se od vas. A sta je sa nasim apelima? Sta je sa molbama milona navijaca da se ekipa i trener trgnu i konacno dovedu u red, pa aman, znate li da se u derbiju GINE a ne onako kao vi juce ko zadnje p...E!!! Da li su svi oni koji gube grla i dlanove zbog vas baletana vama uopste bitni? Zapitajte sebe, vi iz uprave i iz takmicarskog pogona DA LI STE ZASLUZILI??? Za Zvezdu se GINE a vi ste juce igrali balet. Sram da vas bude, sram!!!

avatar
Poznavalac
Wednesday, 19.04.2017
13:11

ma rutinski zatvorena tekma kao i 90% do sada..videli smo u derbijama gde su i sta su..niko ne moye da me ubedi da imaju kvalitet da vezu i tri pobede u nizu,a gde 20-ak bez poraza sa onim igracima??zato i nisu u stanju da privire evropi deceniju vec jer tamo se ceni kvalitet

avatar
rivarinho
Wednesday, 19.04.2017
14:41

a tvoji puleni sto vezuju po 25 utakmica bez poraza, bez dosudjenog penala za protivnika, sa sudijom Sirokom 4 kola zaredom, golovima rukom, udaranjem pesnicom po licu igraca, udaranju golmana prilikom intervencije...sve je to u redu, samo da tvoj klub dobije...i kad ne dobije onda je moralni sampion. Sad se pravi fama da Zvezda namesta utakmice do kraja a ustvari je sve vec davno reseno, sa Majom Vujovicem koji vas je spasao poraza i Danilom grobari Cokot Grujicem koji se pravio da ne vidi nista na derbiju. Sta se desava u ovoj zemlji Srbiji

avatar
marecareee
Wednesday, 19.04.2017
14:54