Zvezda čuva svoju decu - Jovanović potpisuje na 4 godine!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.08.2014.
13:50
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih na proteklom Evropskom prvenstvu za omladince koje je odigrano u Mađarskoj, Vukašin Jovanović, potpisaće novi ugovor sa Crvenom Zvezdom do 2018. godine.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što je juče najavio i Zvezdan Terzić, mladi Vukašin Jovanović koji je dugo u Crvenoj Zvezdi i koji je prošao omladinsku školu ovog tima, potpisaće prvi profesionalni ugovor sa timom koji predvodi Nenad Lalatović.

Mladić koji je učetvovao na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za omladince u Mađarskoj će potpisati ugovor do 2018. godine sa Crvenom Zvezdom, iako je bilo čak i nagađanja da će napustiti klub i svoj prvi profesionalni ugovor potpisati sa nekim evropskim timom.

U Crvenoj Zvezdi su odlično postupili time što su zadržali ovog momka koji predstavlja samo jednog u nizu bisera koje ima Crvena Zvezda, a na koje se najozbiljnije računa u narednom periodu.

U subotu u meču protiv Radničkog iz Niša nastupili su Jović, Ristić i Jovanović, sve momci iz Zvezdine omladinske škole, a pored njih, mrežu je uspešno sačuvao još jedan omladinski reprezentativac i velika nada za budućnost, golman Rajković.

Da napomenemo, Crvena Zvezda je ponudila i Milošu Ninkoviću da se vrati u klub, baš kao i Nejcu Pečniku, pa će odlazak Milijaša biti nadomešten na adekvatan način, posebno ako imamo u vidu i dolazak fudbalera poput Miloša Bosančića i Danijela Avramovskog.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke