Zvezda čuva svoje talente!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.03.2015.
10:27
Izvor: Sportske.net, Sport

Rukovodstvo Crvene zvezde obavilo još jedan veoma važan posao, od velikog značaja za budućnost kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, kako prenosi današnji ''Sport'', talentovani napadač Crvene zvezde Luka Jović prihvatio je ponudu kluba za potpisivanje novog ugovora, do kraja 2018. godine!

Ovim potezom, Crvena zvezda je napravila veliki korak ka zadržavanju najtalentovanijih igrača nekoliko sezona u svojim redovima, a ukoliko se u međuvremenu i pojavi neka ozbiljnija ponuda iz inostranstva, klub bi mogao da računa na sasvim solidnu zaradu.

Dakle, cilj je da fudbaleri ponikli u Zvezdinoj omladinskoj školi ne odlaze tek tako, ili rasprodaju po ''bagatelnim'' cenama, kao što je bilo slučajeva u proteklim godinama, a ono što je za Zvezdu najvažnije, jeste činjenica da 17-godišnji Luka Jović nije jedini iz aktuelnog sastava koji sada ima višegodišnji ugovor sa klubom.

Osim njega, na vernost Zvezdi su se obavezali i Marko Grujić, Mihailo Ristić i Vukašin Jovanović, koji takođe imaju višegodišnje ugovore, a ostaje da se vidi da li će i sa 20-godišnjim kapitenom Predragom Rajkovićem biti produžena saradnja i posle juna 2016. godine.

U svakom slučaju, u Zvezdi imaju dosta razloga za zadovoljstvo posle obavljenog posla sa Lukom Jovićem, ali je, naravno, uslov i da igrač narednih godina bude zadovoljan u klubu, tačnije da mu se isplaćuje ono što je potpisao u ugovoru, s obzirom na brojna loša iskustva iz prethodnog perioda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke