Zvezda čeka - Partizan ili Voša? (18.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.05.2017.
09:38
Izvor: Sportske.net

Prvog finalistu nacionalnog Kupa dobili smo u utorak. Ko će Zvezdi izaći na megdan u borbi za trofej saznaćemo nakon večerašnjeg revanša u Humskoj.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde overili su u utorak plasman u finale nacionalnog Kupa Srbije iako su u revanš susretu sa Čukaričkim poraženi na svom terenu.

Crveno-beli će večeras saznati ko će im biti takmac u borbi za trofej zakazanoj za 27. maj na novosadskom stadionu "Karađorđe".

Partizan i Vojvodina odigrali su pre dve nedelje nerešeno bez golova u Novom Sadu pa će večeras u Humskoj odlučivati o tome ko će na megdan Crvenoj zvezdi.

Crno-beli su u najavi utakmice poručili da se radi o okršaju dve najkvalitetnije ekipe u zemlji sa čime se na jučerašnjoj konferenciji za medije složio i strateg Vojvodine Radoslav Batak.

Treneri dveju ekipa imali su dosta kadrovskih problema pred večerašnji meč pošto ne mogu da računaju na neke od najboljih pojedinaca u svojim ekipama.

Branilac trofeja u Kupu biće lišen pomoći Filipa Kljajića, Evertona Luiza i Leonarda Souze, a zbog povrede odavno u kombinaciji nije ni Alen Stevanović.

Radoslav Batak ne može da računa na Nikolu Trujića i Aleksandra Paločevića, a to su igrači koji su osim 14 pogodaka u tekućoj sezoni dali nemerljiv doprinos za igru Vojvodine.

Tradicija je na strani Partizana, crno-beli su na 12 Kup utakmica sa Vojvodinom slavili 7 puta, dok su "Lale" ostvarile četiri pobede, od čega dve na stadionu u Humskoj.

Revanš susret polufinala Kupa Srbije između Partizana i Vojvodine igra se večeras od 18 časova, a direktan prenos je obezbeđen na prvom kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žeza
Wednesday, 10.05.2017
12:24

Alo kontrola pa možemo i mi nešto napisati za svoj klub. Ili možda nesmemo. NAPRED VOJVODINA!!!

avatar
Žeza
Wednesday, 10.05.2017
12:13

VOJVODINA prolazi !!!

avatar
Poznavalac
Wednesday, 10.05.2017
10:34

Ko god,skoro pa mi je svejedno..titula za kup-uvek..Treba odmoriti dva tri ponajbolja igraca ali truditi se da de udje u finale i onda opet dobiti cigose..

avatar
Branislav
Wednesday, 10.05.2017
10:02

Po meni, 0-0 kod prve utakmice je opasan rezultat za gosta koji je sad domacin. Ako Partizan primi gol, pa i odigra nereseno, zna se ko prolazi... Ne znam zasto se nasi treneri zadovoljavaju tim rezultatom....

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 10.05.2017
09:57

Da se konsolidujemo do finala sa vosom i eto nama kupa.

avatar
Blade1
Wednesday, 10.05.2017
09:41

Ne znam ko ce Zvezdi na megdan al CZ ne treba ni da izlazi na finalni mec ako ce igrati kao juce i protiv Vozdovca!