Zvezda će od ovih igrača prihodovati ''25-30 miliona evra'', spreman novi ugovor sa Gaspromom!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 24.04.2017.
18:16
Izvor: Beta

Posle toga, Zvezda će biti ''spremna za ozbiljne evropske izazove'', poručuju sa Marakane. Naravno, navijače Crvene zvezde najviše zanima koliko će još morati da čekaju na tako nešto.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da će se "napasti" grupna faza evropskog takmičenja, bez obzira na to što će na leto biti promena u timu, i istakao da je vreme da taj fudbalski klub "pogleda sreća".

"Zvezda, kao i ostali klubovi sa ovih prostra, može da uđe u grupnu fazu uz sreću i splet okolnosti, i nadam se da je vreme da nas pogleda sreća. Ko god da kaže da ne igra novac, već emocija, ljubav i veština, taj priča gluposti. Probaćemo da uđemo u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. To nema cenu. Zbog finansijskog benefita, ali i zbog vraćanja poverenja u klub", rekao je Terzić novinarima na stadionu Zvezde.

Terzić je rekao da Zvezda mora da prodaje najbolje igrače i da zbog toga niko nema pravo da traži plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja.

"Sigurno je da ćemo napasti evropska takmičenja. Vredi rizikovati", rekao je generalni direktor nekadašnjeg šampiona Evrope.

Kada je reč o treneru Miodragu Božoviću, Terzić je kazao da će sve biti poznato po završetku sezone.

"Božović ima ugovor do 2018. godine i to nije tema. Finale Kupa je 27. maja, a dan kasnije možemo da pričamo sa njim i vidimo njegove planove, koji mogu biti drugačiji od ugovora. Ne razmišljamo o tome u ovom momentu", kazao je Terzić.



Direktor crveno-belih je rekao da je klub od omladinaca i kadeta "doveo najkvalitetnije što je moglo iz Srbije" i najavio veću minutažu za Uroša Račića, Luku Adžića, Vanju Vučićevića i Juga Stanojeva.

"Zvezda će od ove dece prihodovati između 25 i 30 miliona evra. Zvezda će za dve-tri godine biti spremna za ozbiljne evropske izazove",
rekao je Terzić.

Terzić je ocenio da Zvezda ima ozbiljnu perspektivu.

"Klub ima ozbiljnu perspektivu, smanjen je dug i treću godinu je finansijski izveštaj pozitivan. Struktura duga ne sprečava funkcionisanje, što je najvažnije. Vidim da nam ne veruju, ali ćemo sredinom juna na Skupštini da iznesemo sve cifre, izveštaje revizora iz UEFA. Njih ne možete da lažete", rekao je Terzić.

Terzić je naveo da klub ima podršku sponzora, koji rešavaju 33 odsto budžeta.

Po njegovim rečima, obavljeni su razgovori sa Gaspromom koji je najavio reviziju ugovora i očekuje da novi bude potpisan početkom juna.

Terzić je rekao da očekuje da će da se ugovor sa glavnim sponzorom biti produžen za još dve godine i da će se podići iznos, za šta je zahvalio premijeru Srbije Aleksandru Vučiću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DidiMarko
Tuesday, 25.04.2017
11:27

Boze, Boze koliko je ovaj covek lud... 25 do 30 miliona, mozda ali dinara...

avatar
FAUWEBUBA
Tuesday, 25.04.2017
01:00

Pa Zigic je nekad po Zvezdinim direktorima vredeo i do 50 miliona € Milovanovic 30, basta 35, Jankovic 40, Bisevac 20 Pantelic 34, Stojkovic 25 ITD. na kraju su od sve njih zajedno + Vidic zaradili oko 10 ak miliona

avatar
Monday, 24.04.2017
23:52

Morao sam prvo da proverim da li je ovo stara vest ili nova? Aha, ipak je nova samo su obećanja stara. Nakon razotkrivanja od strane Vukovića i Vojvodine i suđenja u Kruševcu mora da se skrene tema sa nerešivih problema novim-starim obećanjima. Sa ovim stručnim kadrom koji je u zvezdi ona samo može i da uđe spletom srećnih okolnosti u grupnu fazu i tu se slažem sa Terzićem ali Partizan je svih ovih godina potpuno zasluženo ulazio u grupne faze jer je bio bolji od protivnika sem od Anderlehta gde smo srećno ušli ali smo zato nesrećno ispali od Artmedije i Fenerbahčea i to za LŠ. Tako da nema pravo da generalizuje. Partizan je prodavao najbolje igrače samo nekoliko nedelja pre najvažnijih evropskih utakmica pa je ulazio u grupne faze LŠ/LE - nije sve u novca jer da jeste zvezda bi bila neprikosnovena u srpskom fudbalu jer nema samo 33% popunjenog budžeta sponzorima već 8.2 M € od otprilike 10M € što je oko 82 % što nema nijedan klub u Srbiji ni približno. Partizan npr. ima manje od 10%. Osim što si najavio 5 titula u narednom petogodišnjem mandatu najavljuješ i finale kupa? Kako znaš da ćete biti narednih 5 godina prvaci i da ćete igrati u finalu kupa? Je l' laže snimak iz Partizanove lože? Neke od te dece nisu talenti kako u zvezdi misle, a neki ne mogu da dođu na red od silnih vaših pojačanja, imate skoro 50 igrača u pogonu. 25-30M € možete da dobijete ako se pojave 5 Klopa i nasednu na 5 Grujića, a to se jednom dešava. Zašto dugujete Radničkom za transfer Pavkova i zašto vam domaći igrači nisu isplaćeni ako ste u finansijskom plusu već treću godinu za redom? Videćemo šta će UEFA reći. Mislim da je Gazprom oduševljen i vašim nastupima u Evropi i povećanom posetom na stadionu i svim vašim prezentovanjem i jedva čeka da dođe do revizije ugovora - kako Grof reče niste državni projekat, ma ne, uopšte.

avatar
Don Silvio
Monday, 24.04.2017
23:01

Da guraju klince imali bi sigurno bolji rezultat i u evropi i kod kuce. Ti klinci nezaostaju tehnicki za bilo kojim igracem sl a sigurno ce se vise truditi od pojedinih

avatar
Sasa1969
Monday, 24.04.2017
22:00

Vi sto navijate za zvezdu, ako verujete u ovu pricu onda ste jako smesni i bedni, pa koga cete prodati i prihodovati toliko novca, ko koga ovde zeza..

avatar
Anderton
Monday, 24.04.2017
20:52

A Luka Jović? Zvezdin Falkao od 15 miliona? Btw, ureko je i pravog Falkaoa :D

avatar
Navijač Partizana
Monday, 24.04.2017
20:04

25-30mil€ Axaxaxaxaxa!!

avatar
rossonero_t
Monday, 24.04.2017
19:39

cuj ovog hahahaha

avatar
Lazar Grobar
Monday, 24.04.2017
18:58

Jadni su Adžić,Račić Joveljić kao i naši Jovanović,Vlahović,Birmančević i ostali sa trenerima koji nemaju mu*a da ih ubace,a jaki su samo na pres konferencijama i na utakmicama kada se svađaju. Možda je Nikolić dobar trener,to je svima jasno,ali njega nije briga što Partizan od njegovih stranaca ne može 3 miliona da zaradi,već mu je bitan trenutni rezultat. Biće mi drago da ove igrače koje sam nabrojao već na leto vidim sa dresom novog kluba u rukama,da im ne propada karijera. Ponavljam,najbitnija bi je reprezentacija gde će oni biti glavni igrači,klub mi je uvek na 2. mestu.

avatar
Monday, 24.04.2017
19:17

Partizan ne moze da zaradi tri miliona od svojih stranaca?! Nikolic ima neku zadrsku kad je rec o ubacivanju mladih u prvi tim, ne baca ih bas cesto u vatru, ali ne bih bas rekao da ne radi u finansijskom interesu, a Skuletic ti je najbolji primer za to.

avatar
3x3
Monday, 24.04.2017
19:43

U potpunosti se sa ovim slazem. Realno, briga me za nasu ligu, to je cirkus i to nije tajna. Ali kad je vec tako, onda ne vidim zasto ne bi i jedni i drugi igrali sa podmladjenim timovima i bas tu nabrojanu decu, kao i ove sto posle njih dolaze umesto sa ovim stranim ili domacim veteranima. Neka ti veterani idu da pojacaju Napredak, Radnicki itd. Dosta je njih vise u vecitim rivalima.

avatar
Monday, 24.04.2017
18:48

Kako ne mozete da lazete kada ste to uradili pre tri godine? Naucio si lekciju? Jeste da su to uradili tvoji prethodnici, pokusali su da prevare, medjutim, to i ne bi bio toliki problem da FSS nije garantovao za vas u varijanti koja je obuhvatala i kaznu za nase reprezentativne selekcije?! Znas kako, i dugovi su nasledjeni problem, a taj vas (novi pa sada jos i pojacani) sponzorski ugovor je teska sramota ove zemlje, narod placa neuspeh, nagradjuje ga i pospesuje, aklamaciono pozdravlja i salutira, zali Boze kako se trose ta sredstva!

avatar
Man united
Tuesday, 25.04.2017
08:52

Koji narod? Ruski?

avatar
Tuesday, 25.04.2017
17:05
avatar
Vanja Grubač
Monday, 24.04.2017
18:34

Terzić je rekao da Zvezda mora da prodaje najbolje igrače i da zbog toga niko nema pravo da traži plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja.

avatar
3x3
Monday, 24.04.2017
19:45

Ne znam kako se covek ne stidi svoje izjave. Nacin da se to promeni i te kako postoji, pogotovo ako se forsiraju ta talentovana deca umesto ovih stranaca i veterana sto su svoj fudbal odigrali pre 10 godina.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 24.04.2017
23:58

Zaradiće na Pavkov(ić)u ,Orlandiću,Sikimiću i Milijašu ,Srnić,Plavšić ,Boaći ,Kanga i ov dvojica iz Mordovije će uz nekoliko miliona i procente tek da donesu pare a od dece još 25 do 30 miliona tako da sledeće godine gadja polu finale jer uz novi ugovor Gasproma to će biti oko 100 miliona u kasi.

avatar
Paul George
Monday, 24.04.2017
18:33

Terzo, kako znas da ces proci Cukaricki?

avatar
Monday, 24.04.2017
19:32

Igrali lalatovic i on zimi-zimi-zom,ko izgubi, ispada u Kupu, a lalatovic je izgubio:-D

avatar
Tuesday, 25.04.2017
08:50

Naravno, radilo je editovanje...

avatar
dejanera2
Monday, 24.04.2017
20:16

Proci ce lagano! A sve i da ne prodje nista nije rekao pogresno sto se toga tice! Dakle 27.05. je finale kupa! Ko god da ga igra to je poslednji takmicarski mec u ovoj sezoni tako da je sasvim logicno da se, po zavrsetku kupa odnosno sezone, sedne sa trenerom i da se vide planovi i njega i uprave pa ako se kockice sloze onda se ide dalje a ako ne onda dolazi do raskida saradnje i trazi se novi trener jer su kvalifikacije blizu!

avatar
kosingas
Monday, 24.04.2017
18:22