Zvezda će imati tim po ''visokim standardima''?

Autor: Darko Mitrović
subota 09.05.2015.
15:36
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Generalni direktor Crvene zvezde otkrio glavne namere kluba u predstojećem prelaznom roku.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda ima sve manje šansi za odbranu šampionske titule, ali se u Ljutice Bogdana u narednom periodu nadaju i mnogo boljim vestima.

To se prvenstveno odnosi na dobijanje evro-licence i povratak u Evropu, što bi uskoro trebalo da se potvrdi iz UEFA, a ako taj prioritetni cilj bude ostvaren, onda bi trebalo da usledi jačanje tima za narednu sezonu, kako povratak na evro-scenu ne bi postao samo kratkotrajni izlet.

Naravno, toga je svestan i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, koji je u izjavi ''Novostima'' ponovio da će uprava učiniti sve da najmlađi i najtalentovaniji igrači koji su dobili priliku u ovoj sezoni, ostanu bar još godinu dana na ''Rajku Mitiću''.

''Lično, učiniću sve da oni ostanu u Zvezdi do sledećeg leta. Računamo na Petkovića i povratak Lukovića, koji treba da bude oslonac ekipe. Tu je i talentovani Avramovski, tako da treba da imamo tim po visokim standardima naših navijača'', naglasio je Terzić.

Naravno, i odlazaka će biti, ali se to očekuje od nedavnih pojačanja koja nisu opravdala ukazano poverenje (Parker, Bosančić...), kao i od još nekolicine igrača koji su u poslednje vreme u drugom planu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 11.05.2015
17:11

Ova uprava je dala sansu mladim igracima,sto je dobro jer su oni nosioci,i dovodila pojacanja koja su ocajna,sto je lose. Znaci,sledece godine promovisati jos par klinaca i ne kupovati polovnjake,otkupiti Kataija. Bolje kupiti jednog igraca,nego deset balvana.

avatar
Don Silvio
Sunday, 10.05.2015
23:56

trla bava lan da joj prodje dan.nOvakvim radom se klub ne vadi iz krize... Kad je vec uefa Zvezdu izbacila iz evro takmicenja to je trebalo da se iskoristi i da se prilika da deci iz zvezdine skole.nMislim da vecina navijaca nebi prizeljkivala titulu da su priliku dobijali zvezdini klinci. Ako hoce da klub izadje iz krize trebaju da se oslone na svoju skolu i igrace iz BG-a jer ovima iz unutrasnjosti automacki moras obezbediti stan i ostalo. Zato igrac iz unutrasnjosti treba da pravi razliku... Stranci u ovom momentu nisu pozeljni u klubu jer su obicno skupi, a po pravilu nisu ni dovoljno kvalitetni uz to nikad nismo zaradili na nekom strancu to jest nikad nijednog nisu prodali za neke ozbiljne pare. Treba se osloniti iskljucivo na domace mlade snega i njima pridodati dva tri iskusna igraca u svaku liniju po jednog (stoper, vezni, napadac) to bi trebali da budu igraci poput Lukovica, Ninkovica, Milijasa, Mrdje... s vremenom ce to da da rezultat, a i finansiski da stabilizuje klub.

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 09.05.2015
18:35

Čisto zamlaćivanje Zvezdinih navijača, bacanje prašine... Umesto da koriste Zvezdinu omladinsku školu narednih 5 godina i da dovode samo domaće igrače za male pare a prodaju skupo(koliko je to moguće) svoju talentovanu decu i da saniraju dug oni će opet da dovedu 10-ak igrača sumnjivog kvaliteta dati im ogromne plate za naše uslove i uvaliti Zvezdu u još veći problem pa će posle svi da budu krivi a ne Zvezda i njena 'pametna' rukovodstva... Ne zaboravite da je Zvezda uzela KEŠ sa svojom decom, i danas postoji more talentovanih klinaca u Srbiji a sigurno da ih Zvezda svojim imenom može privući... Ovo je dobronameran komentar Grobara i ne želim da me neko pogrešno razume, znam ja da je vama svima bitna titula(kao i meni kad se radi o Partizanu) ali mislim da je vreme da svi vi shvatite da je Zvezda bukvalno sa obe noge u provaliji... U malo boljoj situaciji je Partizan ali bojim se da i mi idemo putem Zvezde jer politika i lopovi koji su instalirani u klubove od strane vlasti samo sebe i svoje džepove gledaju... Smem da se kladim da će Terzić kada ode Zvezda da duguje i do 50 miliona evra više nego u momentu kada je došao... Sportski pozdrav...

avatar
kostajnicacz
Sunday, 10.05.2015
16:41

iskreno ne volim Terzica, ali u zadnjih 5-6 godina ovo je prva godina da su zvezdina deca dobila kakvu takvu sansu( Jovic, Ristic, Jovanovic pa i Grujic) tako da se slazem s tobom da je to jedini ispravan put i jedino resenje je da se pruzi jos veca sansa mladima i u sledecoj sezoni a titula ne sme biti imperativ vec samo pravljenje igraca jer samo se tako moze opstati do privatizacije jer je ona jedino resenje za izlazak iz krize dok je ovo samo opstanak

avatar
drzavni projekat ope
Monday, 11.05.2015
12:12

Zvezda uzela Kup sampiona sa svojom decom? Otkad ti pratis fudbal prijatelju? Nije imala vise od tri igraca iz svoje omladinske skole tada.

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 09.05.2015
18:25

Mažić,Vujović,Glodjović,Nikolić,Bogdanović,Vasić...Imaće Terza jaku ekipu.

avatar
Dača
Saturday, 09.05.2015
19:10

Zaboravio si ‚‚hawk eye'' Grujića.

avatar
gbojan74
Saturday, 09.05.2015
15:51

A hoće li im objasniti zašto ove sezone nije napravio tim po visokim standardima? :)

avatar
Mario Žile Stajić
Saturday, 09.05.2015
15:50

Treba biti dooobro ograničen da bi vjerovao u priču i časne namjere ove osobe !!!