Zvezda - Čavrić pre Zlatka Dedića!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.08.2014.
17:53
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije pokušaće da angažuje još jednog napadača do kraja letnjeg prelaznog roka a kako sada stvari stoje izbor je pao na mladog Aleksandra Čavrića koji je znatno povoljnija opcija od iskusnog Zlatka Dedića.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Čelnici FK Crvena zvezda rešeni su u nameri da do kraja prelaznog roka angažuju još jednog napadača kako bi Nenad Lalatović imao što raznovrsniji izbor u udarnoj liniji tima.

Nakon odlaska Mrđe, Daude, Kasalice i Onjila Zvezda je ostala sa samo jednim iskusnim napadačem a lako bi i Đorđe Rakić do kraja leta mogao da napusti "Marakanu".

Ukoliko se uzme u obzir da mladi Luka Jović još uvek nije kadar da nosi sav teret na svojim leđima kao i da Đorđe Despotović tek treba da bude registrovan i da se vrati u formu, jasno je zašto u Zvezdi užurbano rade na dovođenju još jednog napadača.

Zlatko Dedić okarakterisan je kao prvi pik crveno-belih ali je iskusni Slovenac i suviše skup za klub sa "Marakane" zbog čega je sve izvesnije da će Aleksandar Čavrić ponovo postati aktuelan.


Mladi reprezentativac Srbije i dalje nije realizovao transfer u inostranstvo a ukoliko to ne uradi do kraja tekuće nedelje Zvezda će pokušati da ga angažuje.

Podsećamo da Crvena zvezda i dalje nije registrovala svoja pojačanja zbog čega će Nenad Lalatović Jagodini suprotstaviti ekipu sastavljenu samo od igrača koji su i prošle godine imali licencu za nastup u JSL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke