Zvezda BRILJIRA u Kelnu, Delije blistaju od sreće! Ko je ''mašina'', ko je ''Ibra'', a ko ''brzi voz''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.09.2017.
19:47
Izvor: Sportske.net

Zvezda posle 45 minuta igre u Kelnu ima potpuno zasluženo vođstvo, domaći gotovo da nisu ni pripretili. Golčina Rićmonda Boaćija!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvo poluvreme je u potpunosti pripalo Crvenoj zvezdi, koja vodi 1:0, a prema prikazanoj igri, njeno vođstvo je moglo da bude i ubedljivije.

Mogla je Zvezda do vođstva već u sedmom minutu prvog poluvremena, Kanga je izbio sam ispred golmana Horna, doduše iskosa sa desne strane i kada su mnogi ''videli'' loptu u golu, ona je završila pored stative.

Par minuta kasnije, Nemanja Radonjić je protutnjao po levoj strani, ušao u kazneni prostor, ali je izostao završni pas, domaći su se nekako odbranili.

Zvezda je i u narednom periodu kontrolisala dešavanja na terenu, disciplinovano je igrala u defanzivi, ne dozvoljavajući ekipi Kelna da stvori ijednu ozbiljniju priliku.

A na drugoj strani, u 26. minutu meča, još jedna odlična prilika. Ovoga puta pripremio ju je Filip Stojković, koji je sa desne strane centrirao za Boaćija, a Zvezdin napadač je šutirao glavom, ali je bio neprecizan.

Minut kasnije i Kanga je okušao svoj udarac sa dvadesetak metara, ali pravo u Horna.

Sve je to bio uvod u golčnu Rićmonda Boaćija, u 30. minutu meča. Sjajno je prihvatio loptu na dvadesetak metara od gola, a onda se okrenuo, raspalio i smestio je u gornji desni ugao - 0:1!!! Zvezda vodi, potpuno zasluženo!!!

Jedino što je tokom prvog poluvremena pomalo nerviralo navijače Crvene zvezde jeste to što se Kanga u par navrata odlučio za udarce ka golu, iako je možda imao i boljih rešenja u tim situacijama.

Tek u poslednjim trenucima prvog poluvremena Jojić je ozbiljno pripretio golu Zvezde sa dvadesetak metara, ali je lopta prohujala pored stative.

U prilogu pogledajte reakcije Zvezdinih pristalica na Tviteru tokom prvog poluvremena.
--
--
-- - - -
-
-- -- -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Thursday, 28.09.2017
19:56

pojeli smo ih prvo poluvreme, moglo je ovo i vise biti malo nas zeza realizacija s obzirom koliko lako ulazimo u prilike,bonusi na golove u evropi malo zezaju stvar pa svi krpe da ga oni daju, kanga onu jednu je morao probacit Boaciju bila bi to stopostotna prilika

avatar
DJOMLA CFC
Thursday, 28.09.2017
19:55

Ovo kao da igra Bayern protiv ovih..Ne mogu da vjerujem kako igramo,trebalo je biti minimum 2-0 s obzirom na igru i prilike..Nadam se da mozemo izdrzati 90 min u ovom ritmu.Jedino sto me plasi suu ovi zuti kartoni koje smo dobili,bojim se da bi neko mogao pocrveniti s obzirom da nam sudija za svaki jaci prekrsaj daje zuti..Napred Zvezdo,samo jakoo!

avatar
Nemanja Petrovic
Thursday, 28.09.2017
19:55

Sad ce da zaplacu svi ko protiv Krasnodara.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Thursday, 28.09.2017
19:52

Sudija je urnebesan cist start Gobeljica on faul svira i zuti ej,poklanja im faulove,gura ih na sve moguce nacine,sad kontru prekine a da je njihova jos minut duze bi dao ccc

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 28.09.2017
19:52

Bravo breee! Ovo je SRPSKO VEČE! Sad Zvezda, kasnije Partizan! Za Srbiju!

avatar
Thursday, 28.09.2017
19:49

Кажем ја да шут из даљине може да им пресуди ! Срећно до краја !