Zvezda - Biće bolje u Novom Pazaru?

Autor: Darko Mitrović
subota 21.03.2015.
22:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Aktuelni šampion večeras nije bio na očekivanom nivou protiv Napretka, ali i pored toga crveno-beli su osvojili sva tri boda. Igrači Zvezde su posle meča i naglasili da su bodovi najvažniji posle svega.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kao što već znate, Crvena zvezda je na svom stadionu savladala Napredak sa 1-0, primakla se Partizanu na bopd zaostatka, uz utakmicu više, ali ono što pomalo brine navijače crveno-belih jeste činjenica da igra ekipe Nenada Lalatovića nije bila na nivou iz prethodnih utakmica.

Svesni su toga i akteri večerašnjeg meča sa Kruševljanima, a jedan od najzaslužnijih za novi trijumf, kapiten i golman Predrag Rajković uverava da će posle prvenstvene pauze, u sledećem kolu u Novom Pazaru, Zvezda igrati mnogo bolje.

''Jasno je da nismo odigrali sjajno, međutim sve će se to brzo zaboraviti. Siguran sam da ćemo u nastavku prvenstvene trke biti mnogo bolji.

Okrećemo se narednim izazovima. Po povratku iz nacionalnog tima, putujemo na teško gostovanje Novom Pazaru. Spremićemo se najbolje što umemo i verujem savladati rivala'',
konstatovao je Rajković.

Sebe ne želi da ističe u prvi plan.

''Odradio sam svoj posao najbolje što sam umeo. Kod situacije jedan na jedan povredio sam lakat, još uvek osećam bol, ali verujem da se ne radi o ozbiljnijoj povredi'', dodao je Rajković.

Slično razmišlja i levi bek Dušan Anđelković.

''Najteže je pobediti 'unapred dobijene utakmice'. Mislim da prvo poluvreme nismo loše odigrali, iako nismo stvorili puno prilika. Postigli smo pogodak na vreme i slažem se da smo posle vođstva stali. Nastavljamo dalje, sda sledi pauza tokom koje ćemo imati vremena da otklonimo propuste sa današnjeg susreta i nastavak prvenstva dočekamo spremni'', optimista je Anđelković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke